(Poistunut julkaisusta)

Junior verkostosuunnittelija, kokoaikainen, Exsane Oy, Pälkäne
Exsane Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Oletko verkostosuunnittelun tehtävistä kiinnostunut sähköalan osaaja? Vietkö mielelläsi projekteja eteenpäin laadukkaasti ja aikataulussa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior verkostosuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Exsane Oy:lle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pälkäneelle Junior verkostosuunnittelijaa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Verkostosuunnittelijan tehtävässä toimit sähkö- ja televerkkojen suunnittelutehtävissä kentällä ja toimistossa. Pääset vaikuttamaan työlläsi projektien edistämiseen alusta loppuun.

Voit hyvin olla vielä urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja, jolla on jo hieman taustaa jakeluverkoista esimerkiksi asentajan työn kautta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kehittämään taitojasi verkostosuunnittelun tehtävissä ja kehittymään suunnittelun ammattilaiseksi.

Exsanelaisia on yli 60. Vuonna 2018 liikevaihto oli lähes 10 miljoonaa euroa, kasvaen edellisestä vuodesta 26 %. He toimivat pääurakoitsijana muun muassa yli 20 miljoonan suuruisessa verkkojen yhteisrakentamishankkeessa Pälkäneellä. Exsane kuuluu kotimaiseen, perheomisteiseen Iivari Mononen Groupiin. Toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla.

Pääasialliset tehtävät

 • Sähkö- ja televerkkojen suunnittelu kentällä ja toimistossa
 • Projektien edistäminen suunnitellussa aikataulussa
 • Projektien läpivienti laadukkaasti alusta loppuun
 • Asiakasyhteistyö

Odotamme sinulta

 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta jakeluverkkojen parissa työskentelystä, esimerkiksi asentajan työtehtävistä  
 • Sähköalan koulutusta
 • Asiakaspalveluhenkistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Ajokorttia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kerryttää arvokasta työkokemusta verkostosuunnittelusta
 • Työkulttuurin, jossa panostetaan työntekijöiden kehittämiseen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 14.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai sähköpostitse saara.niskanen@studentwork.com. 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.