Junior työnjohtaja, Titaani Rakennus Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021
Onko sinulla kiinnostusta työskennellä vastuullisissa tehtävissä rakennustekniikan alalla? Etsimme työnjohtajaa Titaani Rakennus Oy:lle Helsinkiin! Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvaa työnjohdon ammattilaiseksi osana kasvavaa yritystä. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään työnjohdon tehtävissä yhdessä kokeneemman työnjohtajan kanssa. Tulet osallistumaan muun muassa työmaakokouksiin ja vastaamaan työnjohdosta. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi yhteydenpito asukkaisiin ja heille tiedottaminen sekä työtehtäviin liittyvä dokumentointi. Työnkuva rakentuu valitun henkilön osaamistason mukaan, joten se sopii hyvin vastavalmistuneelle.

Tarjoamme


* Roolin nopeasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä
* Hyvät vaikuttamis- ja kehittymismahdollisuudet
* Mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työpanoksella on merkitystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työnjohdon tehtävät
* Osallistuminen työmaakokouksiin
* Yhteydenpito asukkaisiin
* Dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus rakennusalalta (AMK)
* Kiinnostusta rakennusalaa kohtaan
* Ajokortti sekä oma auto käytössä
* Sujuva suomen kielen taito


Ideaalihakijamme on vastavalmistunut rakennustekniikan alalta, ja jolla on kiinnostusta työnjohdon tehtäviä kohtaan. Haluat kehittää itseäsi kiinnostavalla alalla ja olet valmis työskentelemään vastuullisissa tehtävissä. Kykenet sisäistämään asioita nopeasti ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulla on lisäksi reipas ja aktiivinen työote sekä hyvät kommunikointitaidot. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää myös sujuvaa suomen kieltä sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa rakennuspuolen työkokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työntekijänä olet:


* Reipas ja oma-aloitteinen
* Kehittymis- ja oppimishaluinen
* Kommunikointitaitoinen ja yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Titaani Rakennus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Titaani Rakennus Oy on pääkaupunkiseudun asuintalojen peruskorjauksiin erikoistunut yritys. Toimintamme painopisteenä ovat kohteet, joissa asiakkaana ovat asunto-osakeyhtiöt. Palveluihimme kuuluvat linjasaneeraukset sekä muut asuinrakennuksissa toteutettavat peruskorjaukset. Asunto-osakeyhtiöissä toteutettavissa peruskorjauksissa tiedottamisen merkitys korostuu. Avoin yhteydenpito asukkaiden, taloyhtiöiden hallituksen, isännöitsijöiden ja yhteistyökumppaneidemme kesken on meille keskeinen ja tärkeä lähtökohta. Suunnitelmallisen tiedottamiskäytäntömme ansiosta asiakkaan on helppo seurata urakan etenemistä, niin aikataulun kuin työvaiheiden toteutuksienkin osalta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465070
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki