Junior Työnjohtaja, Mangrove Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021
Oletko loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut rakennusalan ammattilainen etsimässä kesätöitä? Etsimme Mangroverille innokasta, huolellista ja asiakaslähtöistä junior työnjohtajaa rakennusalalta. Junior työnjohtajan roolissa pääset urallasi vauhtiin ja keräät vastuutehtävistäsi vankkaa ja ammatillista kokemusta työmaainsinöörin johdatuksella. Kesätöiden aikana toimit muun muassa urakoinnin valvojana ja koordinaattorina kokoaikaisessa päivätyössä Helsingissä. Lue lisää alta ja hae paikkaa!
KUVAUS
Junior työnjohtajan roolissa pääset avustamaan ja tuuramaan työnjohtajia päivittäisessä työn valvonnassa ja ohjauksessa kesälomien aikana. Vastaat työn koordinoinnista ja dokumentoinnista työmaainsinöörille, joka on tukenasi työtehtävässä. Tarkkaavaisella otteellasi suoritat myös laatutarkastuksia. Saat kokemusta projekti johtajuudesta ja rakennustyömaalta ollessasi osa 20 hengen työmaatiimiä. Kesätyöjakson päätyttyä on mahdollisuus keskustella jatkosta osa- tai kokoaikaisessa työsuhteessa

Tarjoamme


* Osaavan ja kokeneen tiimin tuen
* Arvokasta kokemusta projektityöstä sekä perehdytyksen alan ammattilaisilta
* Ponnahduslaudan uralle rakennusmestarina


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat:
* Aliurakoitsijoitten työn valvonta sekä ohjaus
* Työn suunnittelu, koordinointi ja laatutarkastukset
* Työn dokumentointi
* Mahdollisten uusien työntekijöiden perehdytys
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto tai opinnot loppusuoralla
* Rakennusalan osaamista opintojen tai työkokemuksen kautta
* B-ajokortti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi tehtävässä katsotaan, jos sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja/ tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työntekijänä olet:


* Asiakaslähtöinen ja sosiaalinen
* Oma-aloitteinen
* Vahva tiimityöskentelijä
* Tarkkaavainen ja huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.5.2021
* Kesto: 30.9.2021 asti, jatko mahdollinen
* Sijainti: Kuninkaantammi, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mangroven puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mangrove on vakavarainen ja kasvava asumiseen erikoistunut perheyritys, joka vaalii ympäristöä ja kestävää kehitystä tuottaessaan laadukkaita asumisratkaisuja asiakkailleen. Yrityksen 25 vuoden kokemus on kehittänyt ja laajentanut Mangroven rakennusalan kokeneeksi rivi- ja kerrostalojen rakentajaksi. Mangroven missio on rakentaa ekologisen kodin tuntua reippaalla, palveluhenkisellä, laadukkaalla ja arvostetulla tavalla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1415902
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki