(Poistunut julkaisusta)

Junior työnjohtaja, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020
Etsimme Junior työnjohtajaa asiakasyrityksellemme Siirtopojille Helsinkiin! Tämä tehtävä tarjoaa vastavalmistuneelle tai jo hivenen alan kokemusta hankkineelle loistavan mahdollisuuden kartuttaa omaa osaamistaan monipuolisten työtehtävien kautta. Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, ja tarjoaa erinomaiset kasvumahdollisuudet pitkällä tähtäimellä. Asiakasyrityksemme on tiivis ja rento työympäristö, jossa työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Hakijalta peräänkuulutetaan erityisesti asiakaspalvelulähtöisyyttä, vastuullisuutta ja joustavuutta. Lue lisää alta, ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa työmaat sijaitsevat pitkälti Helsingin keskustan alueella
* Joustavat työajat
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet
* Tiiviin ja rennon työympäristön, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin laaja-alaisesti.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit pitkälti yhteyslinkkinä asiakkaiden ja työmaan työntekijöiden välillä. Hoidat yhteydenpidon asiakkaisiin, minkä lisäksi huolehdit itsenäisesti vastuullasi olevien työmaiden toiminnasta, hoitaen niin työn sujuvuutta ja kokonaisuuden hallintaa, kuin myös tuntien ja kaluston kirjaamista. Työmaan johtajana olet myös vastuussa n. 10-20 hengen tiimistä, hoitaen myös heidän työntekoonsa liittyviä hallinnollisia tehtäviä.

Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:


* Yhteyslinkkinä toimiminen asiakkaiden ja työmaan välillä
* Työnjohtajana toimiminen työmailla
* Työnjohtoon liittyvät hallinnolliset tehtävät
* Asiakaskontaktina toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (ESIM vastavalmistunut rakennusinsinööri tai muu tekninen koulutustausta)
* Aiempaa työkokemusta esim. asiakaspalvelualalta (alan työkokemus ei vaatimus)
* B-ajokortti
* Sujuva suomen sekä hyvä englannin kielitaito


Katsomme eduksi myös voimassa olevan työturvallisuuskortin, sekä viron kielitaidon. Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Vastuullinen
* Joustava
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Kesto: 12 kk (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Pitäjänmäki (sekä työmaat pääkaupunkiseudun alueella)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Siirtopojat Oyon hyvässä kasvussa oleva, rakentamisen logistiikkaan ja purkutöihin erikoistunut yritys. He tekevät saneerauspurkutöitä pääkaupunkiseudulla, tarjoten myös erilaisia rakennuslogistiikan ratkaisuja, sekä kaluston vuokrausta asiakkailleen.