(Poistunut julkaisusta)

Junior työnjohtaja, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Etsimme Junior työnjohtajaa asiakkaallemme Helsinkiin! Tässä tehtävässä on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi alan opiskelijalle kasvattaa omaa osaamistaan monipuolisten työtehtävien kautta. Tehtävä jo itsessään on itsenäinen ja vastuullinen, minkä lisäksi se tarjoaa erinomaiset kasvumahdollisuudet myös pitkällä tähtäimellä. Asiakasyrityksemme on tiivis ja rento työympäristö, jossa työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Hakijalta toivomme erityisesti asiakaspalvelulähtöisyyttä, vastuullisuutta ja joustavuutta. Lue lisää alta, ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa työmaat sijaitsevat pitkälti Helsingin keskustan alueella
* Joustavat työajat
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet
* Tiiviin ja rennon työympäristön, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin laaja-alaisesti
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit pitkälti yhteyslinkkinä asiakkaiden ja työmaan työntekijöiden välillä. Hoidat yhteydenpidon asiakkaisiin, minkä lisäksi huolehdit itsenäisesti vastuullasi olevien työmaiden toiminnasta, hoitaen niin työn sujuvuutta ja kokonaisuuden hallintaa, kuin myös tuntien ja kaluston kirjaamista. Työmaan johtajana olet myös vastuussa n. 10-20 hengen tiimistä, hoitaen myös heidän työntekoonsa liittyviä hallinnollisia tehtäviä.

Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:


* Yhteyslinkkinä toimiminen asiakkaiden ja työmaan välillä
* Työnjohtajana toimiminen työmailla
* Työnjohtoon liittyvät hallinnolliset tehtävät
* Asiakaskontaktina toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (ESIM loppuvaiheen rakennusinsinööri tai muu tekninen koulutustausta)
* Aiempaa työkokemusta esim. asiakaspalvelualalta (alan työkokemus ei vaatimus)
* B-ajokortti
* Sujuva suomen sekä hyvä englannin kielitaito


Katsomme eduksi myös voimassa olevan työturvallisuuskortin, sekä viron kielitaidon. Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Vastuullinen
* Joustava
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Työmäärä: Kokoaikainen (mahdollisuus keskustella myös osa-aikaisuudesta syksyn ajalle)
* Kesto: 12 kk (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Valimotie 17- 19, 00380 Helsinki sekä työmaat pääkaupunkiseudun alueella
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Siirtopojat Oy on hyvässä kasvussa oleva, rakentamisen logistiikkaan ja purkutöihin erikoistunut yritys. He tekevät saneerauspurkutöitä pääkaupunkiseudulla, tarjoten myös erilaisia rakennuslogistiikan ratkaisuja, sekä kaluston vuokrausta asiakkailleen.