(Poistunut julkaisusta)

Junior työmaamestari, kokoaikainen, Ruukki Construction, useita paikkakuntia
Ruukki Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Oletko koulutukseltasi rakennusmestari, insinööri, koneteknikko tai koneinsinööri? Oletko rakennusalan kokenut taitaja tai nuori osaaja? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mielenkiintoiseen rooliin, jossa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Ruukille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittymishaluista työmaainsinööriä. Työ sisältää matkustusta eri työmaille Suomessa/Pohjoismaissa, joten potentiaalinen hakija voi asua eri paikkakunnilla Suomessa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Etsimämme hakija on rakennustyömaakokemusta omaava ja matkustamista pelkäämätön hakija. Sinulla on järjestelmällinen sekä positiivinen ote työhön. Erotut myös hyvillä yhteistyötaidoilla ja olet yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Suoritat työtehtäväsi vastuullisesti ja sinulla asenne sekä motivaatio kohdallaan. Tässä on uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle loistava mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä kokeneen työparin kanssa mielenkiintoisissa projekteissa.
Työmaat sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Työtä tehdään tyypillisesti kolmen viikon ajan, jonka jälkeen on viikko palkallista vapaata. Matkat sekä majoituksen kohteessa tarjoaa työnantaja.

Ruukki Construction tarjoaa kestävän kehityksen mukaisia rakentamisen tuotteita ja palveluja. Niihin kuuluvat katot, kuorirakenteet ja rakennusten rungot. Yhtiö käyttää kestävää kehitystä edistäviä laadukkaita ja sertifioituja tuotteita sekä edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä tuote- ja palveluinnovaatioita. Ruukki Constructionin tavoitteena on taloudellisesti, teknisesti ja arkkitehtonisesti suorituskykyiset tuotteet ja kestävä kehitys rakennusten elinkaaren kaikissa vaiheissa. Ruukki Construction kuuluu SSAB-konserniin.

Pääasialliset tehtävät
 • Hoidat työmaamestarin tehtäviä eri työmaakohteissa alkuun yhdessä kokeneen työmaamestarin kanssa
 • Teet yhteistyötä työmaalla alihankinnan sekä eri sidosryhmien kanssa
 • Tuet työlläsi projektin etenemistä aikataulussa

Odotamme sinulta
 • Sinulla on soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari, insinööri, koneteknikko, koneinsinööri)
 • Työkokemusta rakennustyömailta
 • Pystyt sitoutumaan matkustustyöhön
 • Sinulla on kehittymishaluinen asenne työhön

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittää työnjohdon taitojasi
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta työmaamestarin tehtävistä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 16.10.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan loppuvuoden 2019 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.