Junior tuotannonsuunnittelija, VR FleetCare, Pieksämäki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Asiakasyrityksemme VR FleetCare etsii nyt Junior tuotannonsuunnittelijaa Pieksämäelle! Tehtävä on loistava tilaisuus esimerkiksi uransa alkuvaiheessa olevalle kaupallisen tai teknisen alan osaajalle päästä tutustumaan raideliikenteen kunnossapidon asiantuntijayrityksen toimintaan. Tässä tehtävässä aiempaa työkokemusta merkittävämpää on reipas ja oppimishaluinen asenne - mikäli sinulla tehtävään soveltuva koulutus, hyvä Excel-osaaminen sekä reipas ja huolellinen työote, lue lisää ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Junior tuotannonsuunnittelijana työskentelet osana toimitusketju -yksikköä, tuotannonsuunnittelijan tukena raidekaluston huoltoon liittyvissä tehtävissä. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti esimerkiksi suunnitelmien, ennusteiden ja toteutumien seurannan ylläpitoon sekä ERP-hankkeeseen liittyvään tiedonkeruuseen ja datan läpikäyntiin Exceliä hyödyntäen. Työotteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen, etkä pelkää tarttua myöskään tarkkuutta vaativiin, rutiininomaisiin työtehtäviin.

Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn, mutta odotamme sinulta pääsyä Pieksämäen toimistolle noin kahdesti viikossa.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä tutustumaan Suomen johtavan raideliikenteen kunnossapitoyrityksen toimintaan
* Osaavan ja kannustavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* ERP-hankkeeseen liittyvä tiedonkeruu ja datan läpikäynti Exceliä hyödyntäen
* Suunnitelmien, ennusteiden ja toteutumien seurannan ylläpito
* Muut tuotannonsuunnittelun avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus
* Sujuva Excel -osaaminen ja kyky omaksua uusia järjestelmiä
* Sujuva suomen kielen taito, englannin kielitaito katsotaan eduksi


Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan tehtävässä eduksi.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja proaktiivinen
* Ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen
* Yhteistyötaitoinen ja joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vuoden 2022 loppuun saakka
* Sijainti: Pieksämäki, mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499883
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki