(Poistunut julkaisusta)

Junior tietoliikenneasiantuntija asiakkaallemme Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä oman alasi ammattilaiseksi! Työskentelet mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa yrityksessä, joka on keskittynyt toimittamaan asiakkailleen korkeatasoisia verkko- ja tietoturvaratkaisuja. Työtehtäväsi keskittyvät alussa asiakkaiden tietoliikenneongelmien ensitason ratkaisuun sekä yrityksen sisäiseen IT-tukeen, ja jatkossa pääset ottamaan nopeastikin lisävastuita kykyjesi mukaisesti lisääntyvän asiakasrajapinnan ja mahdollisten kehitystehtävien myötä. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, mutta ympärilläsi on myös mukavat ja kehitystäsi tukevat työkaverit. Jos tämä voisi olla paikkasi, hae heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat asiakkaiden tietoliikenne- ja tietoturvajärjestelmiin liittyvien ongelmatilanteiden ensivaiheen hoidosta. Ratkot ongelmia sekä itse että välität niitä eteenpäin tilanteen vaatimusten mukaisesti. Tämän lisäksi toimit yrityksen sisällä myynnin asiantuntijatukena sekä sisäisenä IT-tukena.
Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan lopulliseen toimenkuvaasi oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Tässä positiossa pääset kehittymään ja ottamaan lisävastuuta sen mukaisesti.

Tarjoamme


* Kasvavan ja vakaan yrityksen ympärillesi
* Rennot ja mukavat työkaverit urapolkuasi tukemaan
* Mahdollisuuden kehittyä ja ottaa lisävastuuta yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Osallistua palvelutuotantoalustojen rakentamiseen ja kehitykseen
* Asiakkaiden vikatilanteiden ja palvelupyyntöjen koordinointi, yksinkertaisten vikojen ratkominen ja vaikeampien ongelmien välittäminen eteenpäin muille asiantuntijoille
* Mahdollisesti myös yrityksen sisäisen tietojärjestelmän tukitehtävät
* Myynnin asiantuntijatuki

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto (IT)
* Sujuva suomen kielen taito
* Sujuva englannin kielen taito
* Hyvät Office-taidot


Teknologiaosaamista yhdestä tai useammasta alla olevasta (tai vastaavasta) teknologiasta:


* Cisco
* Juniper
* Fortinet


Muu järjestelmäosaaminen ja koodauskokemus luetaan eduiksi.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Järjestelmällinen
* Palveluhenkinen
* Nopea oppimaan


Muuta tietoa

Valittavalle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.


* Aloitus: sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nopeasti kasvava yritys toimittaa korkeatasoisia verkko- ja tietoturvaratkaisuja asiakasorganisaatioilleen.