(Poistunut julkaisusta)

Junior Tietokantaosaaja
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Suomen Vesitieto Oy on voimakkaassa kasvussa oleva vesihuollon ohjelmistojen asiantuntijayritys!

Toimitamme kehittämäämme monipuolista asiakastieto- ja laskutusjärjestelmää kaikenkokoisille vesihuoltolaitoksille. Useat Suomen suurimmista vesihuoltolaitoksista ovat valinneet Vesitiedon pilvipalvelun käyttöönsä. Järjestelmään kuuluvat myös vesihuoltolaitosten toimintaa tukevat mobiilisovellukset ja IoT-palvelut, sekä sähköisen asioinnin mahdollistava Vesitili-palvelu. Panostamme edelleen voimakkaasti uusien ominaisuuksien ja tuotteiden kehittämiseen käyttöönottoprojektien ohella.

Etsimme uusia osaajia sekä käyttöönottoprojekteihin että uuteen kehitykseen. Käyttöönottoprojekteissa keskeistä on tietojen konversio aiemmista järjestelmistä Vesitiedon ymmärtämään muotoon. Siksi etsimme erityisesti SQL-tietokantaosaajia ja datan hallinnan osaajia. Kokemus taloushallinnon järjestelmistä olisi myös etu. Kasvavassa yrityksessä tehtävät ovat kuitenkin aina monipuolisia ohjelmistokehitystehtäviä osaamisen, kykyjen ja halujen mukaan, ja työtä tehdään pitkälle tulevaisuuteen uusien asiakkaiden ja toimialojen parissa.

Työskentelemme pääosin Windows-ympäristöissä työkaluina esimerkiksi Visual Studio, ASP.NET, C#, SQL Server, Azure.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digitalization & Software Academy -koulutusohjelman kautta!

Tehtävä täytetään Digitalization & Software Academy -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tietohallinnon asiantuntijaksi

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja sopivia hakijoita esitellään yrityksiin välittömästi! Viimeinen hakupäivä on 29.10.2019!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti. 
Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687341?locations=Oulu&&announced=0&sort=1 (löydät koulutuksen numerolla 687341)

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/hae-mukaan/

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/. Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin: Anne Kauppi, 045 631 2298 (anne.kauppi@saranen.fi), Matti Asumaniemi, 050 355 0393 (matti.asumaniemi@saranen.fi)