(Poistunut julkaisusta)

Junior testaaja, kokoaikainen, Prove Expertise Oy, Oulu
Prove Expertise Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Prove Akatemiaan kahta uraansa aloittelevaa softa-alan tekijää puolen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään koko sen ajan Studentworkin kautta Proven Testauslabraan. Akatemian tavoite on varmistaa sinulle paikka yhtenä Proven TestausGuruista keväällä 2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella.
Haussa on kaksi ennakkoluulotonta ja reipasta henkilöä testauksen monipuolisiin haasteisiin ja tiukkoihin tilanteisiin. Prove tarjoaa aloitteleville softa-alan lupauksille pääsylipun testauksen terävimpään kärkeen syyskuussa starttaavan Prove Akatemia -koulutuksen kautta. Valmista testaajaa ei haeta vaan henkilöä, joka palaa halusta valjastaa ammattitaitonsa oppimaan tulevaisuuden testauskulttuuria loistavan tiimin tuella. Prove Akatemia on huippuunsa hiottu koulutuskonsepti, jonka startista et halua jäädä paitsi!

Kuvailemmeko tässä Sinua? Tai ehkä kaveriasi?

Henkilö X on uusiin ja nopeasti vaihtuviin tilanteisiin helposti mukautuva tiimipelaaja, jolla on hyvät kommunikointitaidot. Työ sisältää vaihtuvia projekteja, joten uusiin tehtäviin asennoituminen ja halu oppia uutta on sinulle luonnollista. Olet halukas oppimaan asiakasrajapinnassa toimimisesta, eikä puhelimeen tarttuminen saa hikikarpaloita otsallesi! Tehtävässä menestymisen takaa edellä mainittujen seikkojen lisäksi se, että kykenet ilmaisemaan itseäsi, ajatuksiasi, sekä löydöksiäsi erinomaisesti myös kirjallisessa muodossa.
Etsinnässä on siis kaksi uransa alkuvaiheessa olevaa todellista tiimipelaajaa, jotka eivät kavahda uuden oppimista ja haasteisiin tarttumista! Oletko Sinä toinen heistä?

Mistä löytyy paras testausosaaminen?!                   
No Provelta!
Prove Expertise Oy on nykyaikaiseen softakulttuuriin keskittyvä oululainen ohjelmistotestaustalo, joka työllistää tällä hetkellä noin 35 henkilöä. Tutustu Proven Testauslabraan sekä testauksen teräsmiehiin- ja -naisiin Testauslabran YouTube-kanavalla:
https://www.youtube.com/watch?v=KUhA_d2stpE
Proven työympäristö ei ota itseään turhan vakavasti vai mitä olet mieltä? Lue lisää täältä: www.prove.fi

Pääasialliset työtehtävät Prove Akatemian aikana
 • Vaihtuviin ja monipuolisiin testausprojekteihin osallistuminen
 • Esiintymis- ja kommunikointitaitojen harjoittelu
 • Oman oppimisen sekä edistymisen raportointi
 • Akatemian henkilökohtaisen tehtävälistan laatiminen ja noudattaminen

Odotamme sinulta
 • Hyvää ja selkeää kirjoitustaitoa, sekä homo sapiensille ominaisia sosiaalisia taitoja
 • Ennakkoluulotonta ja proaktiivista työskentelyotetta 
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. insinööri, amk-taustainen it-tradenomi, DI)
 • Tiimityöskentelytaitoja ja valmiutta uusien ihmisten kanssa työskentelyyn 
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä asiakasrajapinnassa

” Suosittelen akatemiaa sellaiselle henkilölle, joka haluaa jatkuvasti kehittää itseään, on kiinnostunut tietotekniikasta, pystyy hyvään yhteistyöhön asiakkaiden kanssa ja pyrkii aina tekemään laadukasta työtä.” – Samuli, TestausGuru, vuoden 2018 Prove Akatemia.

”Provelaiset ovat mahtavaa porukkaa, joka ottaa uuden tyypin mukaan kuvioihin täysin ilman ennakkoluuloja. Yrityskulttuuri on kautta linjan mahtavan rento, mutta hommat hoidetaan silti täysillä alusta loppuun asti.” – Jaakko, TestausGuru, vuoden 2018 Prove Akatemia.

”Prove on ihan huippu jengi missä asiat tehdään rennolla otteella, mutta oikein ja kunnolla. Porukassa on monenmoista multitaituria, jotka kaikki ottavat avosylin vastaan, eivätkä vähättele keltanokkiakaan. Suosittelen Provea, jos sinua kiinnostaa värkätä teknisten laitteiden ja ihmisten parissa maukkaalla yhteishengellä höystettynä ja olet valmis pistämään itsesi peliin täysillä.” – Rami, TestausGuru, vuoden 2019 Prove Akatemia.

” Akatemiassa kenestä vain luodaan aito TestausGuru. Tukenasi on joukko alan kovimpia ammattilaisia, jotka auttavat mielettömän monipuolisen matkan joka askeleella kärsivällisesti ja iloisesti. Työilmapiiri on ainutlaatuisen rento, yhtenäinen ja kannustava tekemään parhaansa joka kerta. Halu menestyä ja kasvaa on kaikissa läsnä. Jos haluat tylsyyttä, tasaisen konttorityön ja muuta harmautta niin älä hae tänne.” – Joni, TestausGuru, vuoden 2019 Prove Akatemia.

Tarjoamme sinulle
 • Pääsylipun Prove Akatemiaan
 • Henkilökohtaisen opintosuunnitelman sekä selkeän ja tavoitteellisen koulutuksen
 • Loistavan urapolun Proven TestausGuruksi, todelliseksi testauksen ammattilaiseksi
 • Rennon yrityskulttuurin, jonka muodostavat timanttiset kollegat
Varmista paikkasi näin:
 1. Laita hakemus (mielellään hyvä sellainen) tulemaan alla olevan linkin kautta
 2. Soita meille! Haluamme heti kuulla sinusta. Soitathan sinulle sopivana hetkenä, kuitenkin mielellään arkena 9-15 välillä… Ja numeronkin tarvitset! Tämä toimii: 046-9200 308.
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti ohjeiden mukaisesti, sillä haastattelut startataan heti sopivien hakemusten saavuttua, joten älä kuhnaile. Viimeinen hakupäivä on 31.03.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on 01.09.2020.
Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen (anni.keranen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.