(Poistunut julkaisusta)

Junior Test Automation Engineer, kokoaikainen, Accelerate SQA by Studentwork koulutusohjelma, Vaasa
Studentwork Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Oletko valmis aloittamaan urasi testiautomaation ammattilaisena? Haluaisitko päästä syventämään IT-alan osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä ennen työn aloittamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Test Automation Engineer!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme Junior Test Automation Engineeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaasaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään asiakasyrityksellemme Studentworkin kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava koulutus yhteistyökumppanimme Knowitin toimesta. Voit lukea täältä lisää koulutuksesta ja sen sisällöstä SQA-moduulin kohdalta. Koulutus alkaa 19.10 ja sitä ennen aloitat työt asiakasyrityksessämme.

Junior Test Automation Engineerin tehtävässä pääset toimimaan asiakasyrityksemme mielenkiintoisten testausprojektien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa testaustoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen osana tuotekohtaista kehitystiimiä. Sinulla on myös keskeinen rooli testaustoimintojen automatisoinnissa - järjestämämme koulutuksen aikana pääset syventämään osaamistasi muun muassa Robot Frameworkiin, jolla automatisointi toteutetaan. 

Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittelypainotteiset opinnot. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti uransa alkupään henkilöille työsuhteen alussa toteutettavan intensiivikoulutuksen ansiosta. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus!

Asiakasyrityksemme on globaali teknologiayritys, jossa työskentelyssä näkyvät vastuullisuus, kunnioitus sekä määrätietoisuus. Heillä työskennellessäsi pääset olemaan osana yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Pääasialliset tehtävät 
  • Testitapausten suunnittelu ja toteuttaminen
  • Testien automatisointi Robot Frameworkia hyödyntäen
  • Osallistuminen muun kehitystiimin toimintaan testauksen osalta

Odotamme sinulta 
  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tietojenkäsittelytieteen insinööriopinnot
  • Olio-ohjelmoinnin perusteita, esim. Python
  • Aloitteellista, ratkaisukeskeistä ja positiivista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle 
  • Huippuluokan intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseksi
  • Työpaikan johtavassa globaalissa teknologiayrityksessä, jossa olet osana luomassa parempaa maailmaa
  • Osaavan, tinkimättömän, maailmanlaajuisen ajattelutavan omaavan sekä asioihin vaikuttavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.9.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670). Otathan huomioon, että valitulle henkilölle teemme työhöntulotarkastuksen ja huumausainetestin. 
 
Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.