(Poistunut julkaisusta)

Junior Test Automation Engineer, Devecto, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021
Haemme Devectolle Junior Test Automation Engineeriä teollisuuden ratkaisujen sekä älykkäisiin laitteisiin liittyvien palveluiden kehittämiseen. Miltä kuulostaisi mahdollisuus kasvaa testiautomaation asiantuntijaksi ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tukemana? Mikäli omaat jo vastaavaa työkokemusta vaikka opintojen ohesta, jätä rohkeasti hakemuksesi linkistä ja rekrytointitiimimme on sinuun yhteydessä!
KUVAUS
Junior Test Automation Engineerinä, teollista digitalisaatiota eteenpäin vievässä asiantuntijatiimissä, pääset kiinni aitoon tekemisen meininkiin ja saat tukea kehittääksesi osaamistasi. Suunnittelemme ensimmäiset hankkeesi osaamistasosi mukaan. Kykyjesi sekä kiinnostuksesi myötä pääset mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin esim. tuotantotyökalujen kehityksen tai IoT-ratkaisujen parissa.

Tarjoamme sinulle


* Monipuoliset työtehtävät, joissa kiinnostuksesi huomioidaan
* Viimeisen päälle olevat työvälineet onnistuaksesi
* Rennon ja vilkkaan työilmapiirin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Testiautomaatiojärjestelmien rakentaminen ja speksaaminen
* Testien luominen ja suorittaminen (määrittely, scriptaus)
* Kiinnostuksesi mukaan tehtäväsi voivat sisältää myös ohjelmistokehitystä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-painotteinen korkeakoulututkinto
* Työkokemusta jonkin seuraavan teknologian parista: Robot Framework tai Jenkins
* Kokemusta jostain ohjelmointikielestä (esim. Python)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Katsomme myös eduksi laiteläheisen testauskokemuksen, esim. HIL-testaus. Etuna myös Azuren DevOps -kulman ymmärrys.

Sinua kuvaavat nämä sanat:


* Ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen
* Vuorovaikutustaitoinen tiimityöskentelijä
* Kehityshaluinen ja aidosti kiinnostunut


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.4.2021 tai sovitusti aiemminkin
* Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatkomahdollisuus
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Devecton puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Devecto Oy on kasvava tulevaisuuden ohjelmisto- ja teknologiaosaamisen expertti. Devecton motivoituneet ja määrätietoiset tiimiläiset ovat syventyneet tulevaisuuden digitalisaation ohjelmistoratkaisuihin hyödyntäen uusia ohjelmistokehityksen malleja ja teknologioita. Devecto palvelee asiakkaitaan erikoisosaamisellaan älykkäiden laitteiden ja koneiden ohjelmistosuunnittelussa, varmistaen näin asiakkaiden tuotteiden kestävän laadun ja turvallisuuden. Arvokkaana osana tekemistä Devecto vaalii tuloksellisuutta, määrätietoisuutta ja oppimisen iloa.