Junior Test Automation Developer
Cinia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Junior Test Automation Developer

Etsimme Helsingin toimipisteelle testiautomaatio-osaajaa kasvamaan ja kehittymään rinnallamme huippuasiantuntijaksi ja sen myötä vastuullisempaan rooliin. Emme sijoita sinua konsulttitoimeksiantoon pärjäämään omillasi, vaan tulet osaksi omalla toimistollamme ja etänä työskentelevää ketterää tiimiä.

Saat päivittäiseen tekemiseesi tukea muilta cinialaisilta ja omalta projektipäälliköltämme. Nimeämme sinulle mentoriksi kokeneen testiautomaatio-osaajan neuvomaan ja auttamaan osaamisen kartuttamisessa. Pääset myös osallistumaan testauksen task force -ryhmän toimintaan ja näkemään kuinka sen avulla jatkuvasti kehitämme testaustoimintaa.

Mitä toivomme

Hakemallamme henkilöllä on relevantin tietoteknisen koulutuksen lisäksi jonkin verran työkokemusta (0,5-2 vuotta) web-sovellusten testaamisesta sekä siinä käytettävistä työkaluista. Vaihtoehtoisesti hakija voi myös osoittaa hankkineensa vastaavat taidot harrastuneisuuden kautta.

Seuraavat teknologiat ja välineet kuuluvat cinialaisen testiautomaatio-osaajan perustyökalupakkiin:

  • Robot Framework
  • Python
  • Selenium
  • Jenkins

Kiinnostustamme lisää kaikenlainen muu tietotaito työkaluihin, ympäristöihin tai menetelmiin liittyen. Buzzwordeja mm. SoapUI, Locust, LoadRunner, JMeter, Xray, SonarQube, Gitlab, Jira, Confluence, Docker, AWS, Azure, Linux, OWASP, Scrum, DevSecOps.

Emme odota sinun hallitsevan valmiiksi kaikkia edellä mainittuja. Tärkeintä on aito kiinnostus ja intohimo kehittyä nimenomaan testauksen monipuoliseksi ammattilaiseksi ja tälle matkalle haluamme kanssasi yhdessä ryhtyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää priorisointikykyä sekä sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi, jotta yhteistyö oman tiimin kanssa ja testauksen statuksen viestiminen asiakkaille onnistuu kaikissa tilanteissa.

Mitä tarjoamme?

Cinialla IT-palvelutalojen vaihtelevien projektien monipuolisuus yhdistyy pitkäjänteisten asiakkuuksien ja jatkuvien tuotekehityspalveluiden tuomaan vakauteen.

Autonomiset tiimimme pääsevät itse vaikuttamaan ja valitsemaan millä teknologioilla ja välineillä järjestelmäkehitystä tehdään. Olemme treenanneet prosessimme huippukuosiin, jotta arjen työ olisi mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Työskentely omalta toimistoltamme on mahdollistanut viihtyisän ja yhteisöllisen työpaikkakulttuurin rakentamisen. Teemme työtä sitoutuneesti ja meillä vallitsee keskinäisen arvostuksen ja avunannon ilmapiiri. Nyt korona-aikana olemme työskennelleet etänä ja jatkossa tavoitteena on hybridimalli.

Saat työstäsi kunnon korvauksen ja nautit Cinian laajoista työsuhde-eduista. Ennen kaikkea kasvatat osaamispääomaasi ja pääset rakentamaan uraasi voimakkaasti kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tutustu meihin ja etuihimme tarkemmin urasivuillamme.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus ja kerro, miksi olisit sopiva henkilö kuvattuun tehtävään. Haku päättyy 30.10. mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu ja täytämme paikan, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä: Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi.

#JunioritTöihin

Yhteyshenkilöt

Kimmo Alamartimo

Liiketoimintajohtaja

040 5529 204

kimmo.alamartimo@cinia.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot