(Poistunut julkaisusta)

Junior teräsrakennesuunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Pori
Rejlers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle junior teräsrakennesuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Poriin, mutta työn voi suorittaa osittain etänä. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Nuorempana suunnittelijana työtehtäviisi kuuluu teräsrakenteiden toteutussuunnittelu uusiin ja vanhoihin tehtaisiin ja tuotantolaitoksiin erilaisissa asiakasprojekteissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi kanssa käyttäen Tekla- ja AutoCad mallinnusohjelmia. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua asennusten valvontaa tai muita asiantuntijatehtäviä. Tehtävä sisältää jonkin verran myös matkustamista Suomen sisällä.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. www.rejlers.fi


Pääasialliset tehtävät
 • Teräsrakenteiden toteutussuunnittelu erilaisissa asiakasprojekteissa
 • Asennusten valvonta ja muut asiantuntijatehtävät
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. tuotekehitys/konetekniikka (DI tai AMK)
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa
 • Kokemusta suunnittelusta esim. kesätöistä tai työharjoittelusta
 • Osaamista Tekla- ja AutoCad ohjelmistoista
Tarjoamme sinulle
 • Kiinnostavia projekteja
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Ympärillesi yrityksen, jossa aidosti välitetään asiakkaasta ja jossa se pyritään näyttämään myös arjen tekemisessä
 
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.10.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).


Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.