(Poistunut julkaisusta)

Junior Technical Engineer
Recticel Insulation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Recticel Insulation -liiketoimintalinjaan kuuluva Mäntsälän tehdas on uusi, alan viimeisimmällä teknologialla varustettu tuotantolaitos, joka valmistaa korkealaatuisia polyuretaanilämmöneristelevyjä Pohjoismaiden ja Baltian rakennusmarkkinoille. Recticel Insulation on merkittävä lämmöneristeiden asiantuntija Euroopassa ja tarjoamme tulevaisuuden supereristeitä nyt myös pohjoisille markkinoille.

Tehtävässäsi tulet osaksi Recticel Insulationin teknistä Nordics-tiimiä. Avustat asiantuntijoita valmistelemalla teknistä tuotetietoutta eri sidosryhmille, analysoimalla käyttökohteita, osallistumalla tuotetestauksiin ja kilpailija-analyysien tekemiseen. Tutustut alan lainsäädäntöön eri maissa ja löydät asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivat tuoteratkaisut. Kommunikoit sujuvasti suomeksi että englanniksi, muu mahdollinen kielitaito on eduksi. Olet valmis matkustamaan sekä Suomessa että ulkomailla.

Sinulla on rakennusalan koulutus ja osaamista teknisestä laskennasta ja AutoCad-piirtämisestä. Pystyt pitämään fokuksen vaihtelevassa toimintaympäristössä ja viemään useita yhtäaikaisia projekteja hallitusti eteenpäin. Ennen kaikkea, olet innokas oppimaan ja osallistumaan!

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden lämmöneristemaailman asiantuntijaksi haluavalle. Apunasi ovat kansainvälisen pörssiyrityksen leveät hartiat ja alan huippuammattilaisista koostuva tiimi. Konsernin monipuoliset koulutus- ja urapolkumahdollisuudet mahdollistavat mielekkäät tehtävät pitkälle tulevaisuuteen! Tehtävä on vakituinen.

Listätietoa tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Lassi Jyrinsalo (040 762 8992).