Junior Technical Customer Service Representative Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsimme nyt kokoaikaista teknistä asiakaspalvelijaa asiakkaallemme Helsingin keskustaan. Mikäli omaat teknistä ymmärrystä, olet kiinnostunut ohjelmistotuotantoon ja integraatioihin liittyvästä teknologiasta ja olet varustettu vahvalla asiakaspalvelu asenteella, voit olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja ota selvää, voisiko tämä olla sinun tehtäväsi.
KUVAUS
Teknisenä asiakaspalvelijana tulet toimimaan kehittäjien ja asiakaspalvelun välisenä tukena. Tulet osallistumaan toisenasteen tekniseen vikaselvittelyyn, virheiden toistamiseen ja debuggaukseen omien kykyjesi mukaan yhdessä kehittäjien kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös asiakasrajapinnassa työskentely eli sähköposti- ja mahdollinen puhelinviestintä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin, kanssa.

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan
* Loistavat mahdollisuudet kehittyä osaavan tiimin ympäröimänä
* Työn tunnetussa yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Integraatioihin, rajapintoihin sekä Taito-rekrytointijärjestelmään liittyviin teknisiin kyselyihin vastaaminen, joihin 1. asteen asiakaspalvelu ei kykene vastaamaan
* Sähköposti- ja mahdollinen puhelinviestintä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa
* Toisen asteen tekniset vikaselvittelyt omien kykyjen mukaan yhdessä devaajien kanssa
* XML tiedostojen siirtämistä ja REST rajapintojen kanssa työskentelyä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Asiakaspalveluhenkinen
* Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot
* Ymmärrystä eri tiedostomuodoista, rajapinnoista ja teknologioista
* Kyky erottaa eri teknologiat toisistaan esim. XML JSON:sta (HTML, API, FTP)
* Sujuva suomenkieli ja hyvä englanti


Etsimme henkilöä, jolla on ensisijaisesti suurta kiinnostusta teknologiaa kohtaan (erityisesti ohjelmistotuotantoon ja integraatioihin liittyen) Monipuolinen tekninen osaaminen katsotaan tehtävässä suureksi eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Maaliskuussa 2020
* Kesto: 3kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: 00100 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot