(Poistunut julkaisusta)

Junior Talotekniikan insinööri (LVI)
Enersense International Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme asiakkaallemme CTS Engtecille junior LVI- insinööriä. CTS Engtecissä työskentelee yli 110 asiantuntijaa, joista suurin osa on teknisen tutkinnon suorittaneita insinöörejä tai diplomi-insinöörejä. Heidän ammattitaitonsa on käytössä energia-, metsä-, kaivos- ja metalli- sekä kemian ja petrokemian teollisuudessa.

CTS Engtecin Suomen toimistot sijaitsevat Kouvolassa, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Oulussa. Yrityksessä kartoitetaan työilmapiiriä vuosittain ja 97 % työntekijöistä oli tyytyväinen CTS Engteciin työpaikkana. Tulevat kollegasi kertovat: ”Keskusteluyhteys johdon kanssa on mutkaton ja ilmapiiri avoin.” ”Ilmapiiri on erittäin auttavainen, ketään ei jätetä yksin.”

Haemme nyt junior- tason LVI- insinööriä. Tarjoamme kattavan perehdytysohjelman, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Tämä on hyvä mahdollisuus sinulle, joka olet vasta urasi alussa. Toimipisteesi on Jyväskylässä.

 

TYÖTEHTÄVÄ: Työtehtäviisi kuuluu suunnittelutehtävät (LVI) ja projektinhoito
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Jyväskylä
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on kokoaikainen. Aluksi olet Enersense Oyj:n työntekijänä, tavoitteena on siirtyä CTS Engtecin työntekijäksi vuoden sisällä.

 

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: konetekniikan insinööri AMK/DI.
-Voit olla vasta valmistunut tai lähiaikoina valmistumassa, mikäli olet opiskeluaikana kerryttänyt käytännön työkokemusta alan tehtävistä.
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä mm. AutoCAD.

 

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haku on helppoa. Lähetä CV:si (ja halutessasi lyhyt hakemus) sonja.vainio@enersense.com. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 6.10.2019.