Junior Talent Consultant IT-toimialalle
Barona IT Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Onko vahvuutesi ihmisten kohtaamisessa ja haluatko olla mukana mahdollistamassa hienoja työmahdollisuuksia muille ihmisille? Lähestytkö asioita rohkeasti ja pystytkö kiireessäkin solmimaan useita langanpätkiä yhteen? Nautitko järjestelmällisestä työskentelystä ja nopeasti vaihtuvista työtehtävistä? Etsimme positiivista, tiimityöstä nauttivaa henkilöä vahvistukseksi tiimiimme Helsinkiin Barona IT:lle.

Keitä olemme?

Me Barona IT:llä toimimme valtakunnallisena kumppanina IT-alan asiakasyrityksille ja autamme heitä löytämään juuri heille sopivia tekijöitä. Samalla saamme työllistää niin kovan luokan IT-asiantuntijoita kuin hyvällä asenteella varustettuja IT-alan nuoria lupauksia. Olemme IT-alan merkittävin resursoija, ja viime vuonna toimimme työnantajana yli 700 työntekijälle.

Barona IT muodostuu kahdesta eri tiimistä: Technical Support -tiimi ja Digital Talent -tiimi. Me Technical Support -tiimissä toimimme valtakunnallisena kumppanina IT-alan asiakasyrityksille ja autamme heitä löytämään juuri heille sopivia IT-tuen asiantuntijoita. Samalla saamme työllistää hyvällä asenteella varustettuja tradenomeja, insinöörejä, datanomeja ja muita IT-alan osaajia. Työllistämämme henkilöt pääsevät auttamaan IT-alan asiakkaitamme hyvin monipuolisissa teknisen tuen ja ylläpidon tehtävissä. Etsimme nyt vahvistusta monipuolisiin rekrytointitehtäviin Tecnical Support tiimimme!

Mitä me teemme?

Työasemat, oheislaitteet, laiteasennukset, käyttöjärjestelmät, Active Directory, pilvipalvelut – muun muassa näiden aiheiden ympärillä meidän arkemme pyörii. Miltä kuulostaisi aloittaa arkiaamusi saapuneiden hakemusten käsittelemisellä ja ehdokashaastatteluiden sopimisella? Tyypillisesti päiväsi jatkuu hakijoiden haastattelemisella sekä ehdokkaiden esittelyillä asiakkaillemme. Tehtävän alussa pääset tutustumaan eri asiakasyrityksiimme kokeneemman Talent Consultin johdolla, kokemuksen ja ymmärryksen lisääntyessä saat asteittain myös omia asiakkuusvastuita, jolloin vastaat itse asiakasyhteydenpidosta ja heidän rekrytointitarpeistaan huolehtimisesta. Pääset työssäsi myös tekemään tiivistä yhteistyötä tiimimme People konsulttien kanssa, jotka huolehtivat työntekijöidemme työsuhdehallinnan elinkaaresta ja yhteydenpidosta työntekijöidemme suuntaan. Arjen muuttuvissa tilanteissa teemme aina tiivistä yhteistyötä koko tiimin kesken ja sinulla on aina tiimin tuki saatavilla.

Tueksesi saat loistavat kollegat Helsingin tiimistämme, ja lisäksi löydät uusia tiimikavereitasi myös Tampereelta. Toimipisteesi tulee olemaan Helsingin keskustassa Töölönlahdenkadulla viihtyisissä toimitiloissa, mutta etätyötkin meillä onnistuu.

Ketä me etsimme?

Me emme edellytä, että olisit jo valmis IT-rekrytoinnin ammattilainen, sillä siihen kehityt työn lomassa. Arvostamme kuitenkin suuresti taustassasi aikaisempaa rekrytointikokemusta, toimeen tarttumista, itseohjautuvuutta ja kykyä löytää ratkaisuja, on kyse sitten oman kalenterin hallinnasta, tai usean samanaikaisen IT-tarpeen löytämisestä. Työssäsi törmäät jopa päivittäin uusiin IT-alan asioihin, joita saat selvittää sekä itsenäisesti että kollegoidesi tuella. Hektisyyttä ja vaihtuvia tilanteita arjessamme riittää, joten ethän siis hätkähdä pienistä, vaan selvität muuttuvatkin tilanteet positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Tehtävä on kokopäiväinen määräaikainen työsuhde joulukuun 2022 loppuun, mutta tehtävä saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme meidän tiimistämme ja arjestamme, joten mikäli mielessäsi on kysymyksiä, soita meille rohkeasti alla olevina soittoaikoina:

Soittoaika:

Sofia Heikkilä / Team Manager / 045 6711726 / torstaina 13.1. klo 15-16 tai keskiviikkona 19.1. klo 11-12

Ethän siis epäröi jättää hakemusta mahdollisimman pian, mikäli löysit tästä etsimäsi! Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana.

Barona IT:n ja Tech Support -tiimimme tekemiseen pääset tutustumaan myös sivustomme kautta:

https://careers.barona.fi/it/tech-support/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548759
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki