(Poistunut julkaisusta)

(Junior) Systems Engineer, kokoaikainen, Analyste Oy, Tampere
Analyste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Oletko kiinnostunut pilviteknologioista? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa teknisiä haasteita sekä intoa oppia uusia teknologioita? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme (Junior) Systems Engineer.

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Analyste Oy:lle, omatoimista ja kehittämisintoista (Junior) Systems Engineeriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet aluksi työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.
  
Tässä tehtävässä toimit avainroolissa Analyste Oy:n pilvialustan kehittämisen ja ylläpidon parissa. Työskentelet IT-tuen roolissa Analysten SaaS pilvipalvelussa vastaten infrastruktuurin toimivuudesta, hallinnoinnista ja päivityksistä. Tehtävässä vaaditaan ymmärrystä pilviteknologioista, sekä kokemusta Windows ja Linux ympäristöistä töiden tai opintojen kautta. Tehtävässä teet läheistä yhteistyötä tuotekehitystiimin sekä DevOps-tiimin kanssa.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja haastavassa tehtävässä. Sinua tulee perehdyttämään kokenut Systems Engineer ja pääset kehittämään pilviteknologiaosaamistasi asiantuntijan tasolle. Voit olla jo hieman kokeneempi osaaja tai juniorimpi. Tärkeintä on että olet pilviteknologioista kiinnostunut ja halukas oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi.

Analyste Oy:n juuret ulottuvat 1980 -lukuun ja toiminta alkoikin jälleen tutulla nimellä maaliskuussa 2018, kun Basware myi maksuliikenne -liiketoiminnan Verdane Capitalin hallinnoimalle rahastolle. Analystella on vahva historia maksuliikenteen ja kassaennustamisen palveluliiketoiminnasta jo usean vuosikymmenen ajalta. Yritys koostuu noin 60:stä maksuliikenne toimialan ammattilaisesta. Analystellä on tuhansista asiakkaista koostuva ekosysteemi, joiden tarpeisiin kehitetään palveluita alati muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. EU:ssa ja maailmalla puhaltavat vahvat muutosten tuulet maksuliikenteen saralla ja Analyste haluaa olla siinä suunnannäyttäjinä. Analysten tuoteperheeseen kuuluvat Analyste Banking ja CashForecast SaaS -palvelut sekä vanhan sukupolven tuotteet Maksuliikenne ja Finance Kassasuunnittelu. Näiden lisäksi tuoteportfolioon kuuluvat Treasury-ammattilaisten käyttämät Dealing, Netting ja Guarantees -modulit. Lisätietoja Analystestä löydät täältä: https://www.analyste.com/

Pääasialliset tehtävät
 • Palvelimen ylläpitotehtävät
 • Asennusten ja päivitysten tekeminen
 • Infrastruktuurin ylläpito ja monitorointi (Azure ja AWS)
 • Sisäiset järjestelmäkehitysprojektit

Odotamme sinulta
 • Perusymmärrystä pilviteknologioista (AWS/Azure) ja intoa kehittyä niissä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietojenkäsittelytieteet)
 • Hyvää suullista englanninkielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta ja kehittymishalua
 • Tiimityötaitoja ja rohkeutta tuoda omia ideoita esille
 • Mahdollisuutta työskennellä ajoittain myös iltaisin/viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)
 • Kehittyä pilviteknologioiden asiantuntijaksi
 • Hyvän perehdytyksen asiantuntevan tiimin ympäröimänä
 • Kannustavan sekä matalahierarkisen työyhteisön tuen
 • Motivoivan vuosibonusmallin
 • Päästä toteuttamaan kehitysideoitasi
 • Työskennellä organisaatiossa jossa ihmisten viihtyvät aidosti ja vaihtuvuus on pientä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on joustavasti mutta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com)

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.