(Poistunut julkaisusta)

Junior System Specialist Office 365 – alustan implementointiprojektiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2019
Etsimme vastavalmistunutta insinööriä tai IT-tradenomia Office 365 -alustan implementointiprojektiin K-Ryhmälle. Mikäli ongelmanratkaisu, businesslähtöinen työ sekä kehittyminen Microsoftin ratkaisujen parissa kiinnostaa, lue lisää.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior System Specialistia K-Ryhmälle Helsingin Kalasatamaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina K-Ryhmällä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet K-Ryhmän intranetprojektissa, joka toteutetaan Office 365-alustalle myös hyödyntäen Azure-ratkaisuja. Työnkuvaasi voi mahdollisesti kuulua myös muita ylläpitotehtäviä.
Projektissa teet yhteistyötä liiketoimintayksiköiden ja teknologiatoimittajien kanssa osallistuen mm. teknologisten valintojen, määrittelyyn mm. Teamsin, SharePointin, MS Streamin sekä näihin liittyvien analytiikkaratkaisujen osalta. Varmistat myös, että valittu toteutus palvelee liiketoiminnan tarpeita ja seuraat asetettujen tavoitteiden toteutumista. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat:

Yhteistyö liiketoiminnan ja teknisen toimittajan kanssa

Projektihaasteiden ratkaiseminen ja muutoshallinta

Sharepointin, Teamsin ja Stream - käytön seuranta ja analysointi

Käyttäjävaltuushallinta

Tuotantovaiheessa jatkuvien palveluiden tuki jatkokehitys ja testaus


Tarjoamme mahdollisuuden hankkia kokemusta aidosti merkittävästä projektista, jossa samalla opit paljon uutta Microsoft -teknologioista toteutuksineen!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:

Soveltuva korkeakoulutausta

Kiinnostusta IT-projekteja ja niiden hallintaa kohtaan

Perusymmärrys Office 365 -alustasta, joko opintojen tai työelämän kautta

Hyvät ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaidot

Itseohjautuva ja oppimishaluinen asenne

Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työkokemus Office 365 -alustasta ja käyttäjävaltuushallinnasta (AD) lasketaan sinulle eduksi. Emme kuitenkaan oleta sinun hallitsevan kaikkea, vaan uskomme, että aito motivaatio oppia tarjoaa hyvä pohjan roolissa menestymiselle.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko todennäköinen

Palkka: Sopimuksen mukaan

Paikka: K-Kampus, Kalasatama

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä K-Ryhmän puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin kauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.