(Poistunut julkaisusta)

Junior System Specialist Jyväskylään
Poolia Suomi Oy / CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

Etsimme oppimiskykyistä, motivoitunutta ja uusista teknologioista kiinnostunutta Junior System Specialistia kasvamaan tulevaisuuden tekijäksi hyvien tyyppien tiimiin!

Työtehtävät

Työskentelet osana kokenutta ja osaavaa Workplace Operations -tiimiä, joka vastaa Windows työasema- ja mobiililaitteiden hallinta-, ylläpito- ja muutostehtävistä. Työtehtäviisi sisältyvät mm. vakiointitehtävät, sovellusmuutokset sekä sovellusten ja tietoturvapäivitysten hallinta. Tämän ohella työskentelet pääte -ja oheislaitteiden tuotteistamisen parissa.

Edellytykset

Arvostamme kokemusta infraympäristön muutoshallinnasta, vakiointitehtävistä ja sovelluspaketoinnista. Jakelujärjestelmien tuntemus sekä skriptaustaidot nähdään myös hyödyllisinä tehtävässä menestymisen kannalta. Tuoreet Microsoft pohjaiset sertifikaatit lasketaan eduksesi kuten myös tuntemus Citrix-tuotteista ja virtualisoinneista. Oleellista on myös sujuva suomen -ja englanninkielen taito sekä tehtävään soveltuva tietotekninen koulutus, esim. insinööri tai tradenomi.

Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan automaattisesti osata, tärkeää on myös kiinnostus ja ymmärrys modernia teknologiaa -sekä tehtävän edellytyksiä kohtaan ja ennen kaikkea näyttöjä työssä kehittymisestä niin teknologian saralla kuin muutenkin.

Edut

Työtehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja työpaikan sijainti on joko Jyväskylä tai Helsingin Pitäjänmäki!

Kansainvälinen yritys tarjoaa monia mahdollisuuksia, joten voit myös omalla toiminnallasi ja asenteellasi vaikuttaa tulevaan urakehitykseen! Organisaatio tukee kehittymistä, itse tiimissä on hyvä tekemisen meininki ja uusi tiimikaveri otetaan ilolla vastaan.

Lisätiedot

Mikäli tehtävä herätti sinussa kiinnostuksen ja koet täyttäväsi edellä mainittuja ominaisuuksia lähetä meille hakemuksesi ja CV:si.

Kuulemme mielellämme lisää opiskelu- ja työtaustastasi sekä mahdollisesti myös harrastuneisuuden kautta kerryttämästäsi osaamisestasi, mistä olet kiinnostunut, mikä on jo hallussa, mitä haluat vielä oppia ja missä kehittyä!

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla Jarmo Krohnsille.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste