(Poistunut julkaisusta)

Junior SW Developer
Tieto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Tulevaisuuden superkoodaajia

Java Fullstack, C#, .NET, Test Automation, Service Design…
 

Tieto

— Jyväskylä, Tampere, Espoo, Helsinki
 

Haluatko lähteä mukaan kehittämään kaikkien suomalaisten käyttämiä tulevaisuuden julkishallinnon palveluita?
 

Uskomme uteliaisuuteen ja rohkeuteen: nuoriin ammattilaisiin, vastavalmistuneisiin ja opiskelijoihin jotka haluavat jättää kädenjälkensä parempaan ja älykkäämpään yhteiskuntaan. Kanssamme pääset mielenkiintoiseen työhön, saat oman mentorin, huiput työkaverit ja tukea urasi aloittamiselle. Aloita ammattilaisena.

Oletko valmis vaikuttamaan?
 

Olemme muun muassa digitalisoineet Suomen viisumipalvelun, uudistaneet Trafin sähköistä asiointipalvelua ja luoneet ratkaisun asiakaskeskeiseen sote-digitalisaatioon. Tulevaisuudessa pääset kanssamme kehittämään jopa vielä merkittävämpiä hankkeita.

Kasvumme tärkeimpiä mahdollistajia ovat meillä työskentelevät huippuosaajat, jatkossa myös toivottavasti sinä. Open Source -kulttuurimme perustuu luottamuksen rakentamiseen, avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Uskomme, että vahva ja yhtenäinen kulttuuri toimii kaiken tekemisen perustana, vahvistaa yhteisöllisyyttämme ja toimimistamme ekosysteemissä.

Etsimme nyt joukkoomme

NUORIA KASVAMAAN ALAN HUIPULLE

Tulet työskentelemään julkisen sektorin ratkaisuihin keskittyneessä tiimissämme joko Pasilassa, Pohjois-Haagassa, Keilaniemessä, Tampereella tai Jyväskylässä. Työssäsi pääset vaikuttamaan siihen, kuinka sujuvasti ja vaivattomasti suomalaisten sähköinen asiointi tulevaisuudessa onnistuu. Ei mikään pikkujuttu siis!

Tiedolla on käynnissä satoja ohjelmistokehitysprojekteja, joista sinulla on jatkossa mahdollisuus valita omaa ammatillista kehitystäsi parhaiten tukevat. Tulet toimimaan osana kokenutta Scrum-tiimiä ja saat loistavat mahdollisuudet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä pääset käyttämään uusimpia tekniikoita ja työskentelymenetelmiä. Työskentelemme mm. seuraavilla teknologioilla: Java, Spring, SOAP, REST, Javascript (Angular tai React.JS), HTML5, CSS3, C# ja .NET.


Odotamme sinulta Suomen kielen taitoa. ICT-tutkintoa tai alan harrastuneisuutta, proaktiivista asennetta, kykyä oppia ja omaksua nopeasti uutta. Työskentelemme pääsääntöisesti ketterissä tiimeissä, eli tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja toimit sujuvasti osana tiimiä. Mahdollinen kokemus Java tai .NET projekteista (back-end) sekä uusimmista front-end teknologioista lasketaan sinulle eduksi, muttei ole vaatimus.


Mitä #tietolife tarjoaa sinulle?

  • Mahdollisuus liittyä tiimiin, jonka kehittämiä palveluita käyttävät miljoonat suomalaiset
  • Mahtavat ja asiantuntevat työkaverit
  • Mahdollisuus kasvaa projekteissa uusiin tehtäviin ja rooleihin
  • Mentorin joka tukee sinua työssäoppimisessa urasi alussa
  • Mahdollisuuden hankkia Pluralsight lisenssi jolla saat pääsyn yhden maailman suurimpaan IT-ammattilaisille suunnatulle oppimisalustalle ja näin pääset kehittämään osaamistasi oman aikataulusi mukaan
  • Kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia isossa organisaatiossamme
  • Hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä sekä mahdollisuus etätyöhön
  • Muita hyviä etuja kuten valitsemasi puhelin ja tietokone, laajakaistayhteys kotiin, työnantajan tukemia opintoja, kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaetu sekä erilaiset verkostot

Innostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää:

Terhi Soikkeli, terhi.soikkeli@tieto.com, 040 5560602
Kimmo Kivinen, kimmo.kivinen@tieto.com, 040 8284066
Mikko Lampi, mikko.Lampi@tieto.com, 040 5959598
Mikko Lampinen, mikko.j.lampinen@tieto.com , 040 0733549