(Poistunut julkaisusta)

Junior suunnitteluinsinööri tehdas-/laitesuunnitteluun, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Vantaa
Rejlers Oy (pk seutu)

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Onko intohimosi työskennellä asiakkaiden kanssa yhteistyössä? Pidätkö vaihtelevista työtehtävissä projektien muodossa? Haluatko kokemusta suunnitteluinsinöörin tehtävästä?
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rejlers Oy:lle, asiakaslähtöistä ja oppimishaluista Junior suunnitteluinsinööriä 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 
 
Junior suunnitteluinsinöörinä toimit osana projektitiimiä asiakasprojekteissa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu mm. putkisto- ja kannakesuunnittelua, laitemallinnusta sekä dokumenttien ulosajoa 3D-mallista. Projektit ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Työ tarjoaakin sinulle upean mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin projekteihin omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti.
 
Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. Lisätietoja yrityksestä: https://www.rejlers.fi/

Pääasialliset tehtävät 
 • Suunnitteluinsinöörinä toimiminen erilaisissa asiakasprojekteissa
 • Putkisto- ja kannakesuunnittelua, laitemallinnusta sekä dokumenttien ulosajoa 3D-mallista
Odotamme sinulta 
 • Teknisiä korkeakouluopintoja (esim. kone- ja tuotantotekniikka tai prosessitekniikka)
 • Oppimishaluista ja asiakaslähtöistä asennetta
 • Ulospäinsuuntautuneisuutta ja innokkuutta kehittyä tehtävässäsi  
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kokemus suunnittelutehtävistä on eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden 
 • Kehittyä suunnittelutehtävissä
 • Kehittää projektinhallintataitojasi 
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta asiakasyhteistyöstä  
 • Kannustavan työyhteisön tuen 
 
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään syyskuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta. 


Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.