(Poistunut julkaisusta)

Junior suunnitteluinsinööri, kokoaikainen, Insinööritoimisto Vesitaito Oy, Tampere
Insinööritoimisto Vesitaito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020
Oletko asiakastyössä viihtyvä valmistunut tai juuri valmistumassa oleva insinööri? Oletko tarkka ja tunnollinen tekijä, jolla on matkustusvalmiutta?  Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Insinööritoimisto Vesitaito Oy:lle, junior suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä alkaa huhti-toukokuussa 2020, ja työllistyt suoraan asiakkaalle.

Junior suunnitteluinsinöörin tehtävässä työtehtäviisi kuuluvat energialaskenta, energiatodistusten laadinta, hiilijalanjälkilaskenta sekä kiinteistökatselmuksien tekeminen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus suoritettuna (rakennusalan insinööri tai LVI-insinööri) tai olet juuri valmistumassa opinnoistasi. Työ sopii henkilölle, joka on vuorovaikutustaitoinen, tarkka ja pitää asiakastyöskentelystä. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan valmiutta reissutyöhön Suomessa sekä ajokorttia.

Insinööritoimisto Vesitaito Oy on energia- ja LVI alan innovatiivinen uuden ajan insinööritoimisto. He ovat valtakunnallinen markkinajohtaja uusien pientalojen energiaselvitysten laadinnassa. Insinööritoimisto Vesitaito Oy tekee myös vaativampaa energialaskentaa ja -konsultointia aina rivitaloista suuriin toimistorakennuksiin. Lisätietoja: https://vesitaito.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Energialaskentaa ja energiatodistusten laadintaa
 • Hiilijalanjälkilaskentaa
 • Kiinteistökatselmuksien tekeminen
Odotamme sinulta
 • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan insinöörin tai LVI-insinöörin koulutusta tai lähiaikoina valmistuvaa koulutusta 
 • Tarkkaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Valmiutta reissutyöhön Suomessa sekä ajokorttia
Tarjoamme sinulle
 • Kiinnostavia projekteja
 • Hyvän perehdytyksen
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Yrityksen, jossa aidosti välitetään asiakkaasta ja pyritään näyttämään se arjessa

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.04.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus huhti-toukokuun 2020 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.