(Poistunut julkaisusta)

Junior suunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Metso, Lappeenranta
Insinööritoimisto Metso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Kiinnostaisiko sinua hyödyntää opinnoista saamaasi suunnitteluosamista mielenkiintoisissa projekteissa? Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisessa roolissa ja kehittyä alalla huippuosaajaksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior suunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Insinööritoimisto Metsolle Junior suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrantaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Insinööritoimisto Metsolle. 

Junior suunnittelijan tehtävässä pääset osallistumaan useisiin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnitteluprojekteihin. Tehtävä sisältää muun muassa 3D-suunnittelua sekä teknistä dokumentointia. Projektien kohteina on pääasiallisesti erinäisten pyörivien laitteiden suunnitteleminen ja ongelmien ratkaiseminen. Työtehtävä on hyvin monipuolinen, ja projektien sekä työtehtävien sisältö selviää tarkemmin valitun henkilön osaamisen mukaisesti. Suunnittelussa käytettävä ohjelmisto on Autodesk Inventor. Voit olla opintojesi loppuvaiheilla tai jo valmistunut henkilö - aito kiinnostus suunnitteluun ja halu kehittää osaamistaan ovat ratkaisevia tekijöitä tehtävässä menestymiseen. 

Pääasialliset tehtävät

  • Monipuolinen 3D-suunnittelu
  • Tekninen dokumentointi
  • Muut suunnittelun tehtävät

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. mekaniikkasuunnittelu, kone- tai sähkötekniikka (DI tai Insinööri)
  • Aitoa kiinnostusta ja halua kehittyä suunnittelun tehtävissä
  • Ymmärrystä Autodesk Inventor -ohjelmasta

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta suunnittelijana
  • Hyvän perehdytyksen
  • Kannustavan työyhteisön tuen
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.10.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.