Junior Specialist
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Haemme Helsingissä sijaitsevaan Consumer and Retail -yksikköön Junior Specialistia kuluttajatuotteiden testauksiin liittyviin tehtäviin.

JUNIOR SPECIALIST

Tehtävässä pääset perehtymään erilaisten kuluttajatuotteiden ja materiaalien turvallisuus- ja suorituskykytestausten koordinointiin. Kuluttajatuotteet pitävät sisällään laajasti kuluttajille myytäviä tuotteita, elintarvikkeita lukuun ottamatta. Huolehdit testaussuunnitelmista mekaanisten ja kemiallisten ominaisuuksien osalta ja koordinoit testauksia eri SGS Groupin testauslaboratoriossa. Osallistut tuoteturvallisuusprojekteihin vaatimusten selvittelystä testausraporttien laadintaan asti. Toimit kansainvälisen asiantuntijaverkoston parissa ja seuraat lainsäädännön muutoksia sekä vaatimusten mukaisuuteen liittyviä standardisointiasioita. Huolehdit myös asiakasyhteydenpidosta testauksiin liittyvissä asioissa ja olet mukana kehittämässä palveluitamme.

Toivomme sinulta soveltuvaa, AMK-tasoista tutkintoa (esim. biotekniikka, materiaalitekniikka), pitkäjänteistä toimintaotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Kemikaalilainsäädännön, kuluttajatuotteiden turvallisuusvaatimusten ja standardien tuntemus on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittymään monipuolisesti ja kehittämään testaus- ja asiantuntijapalveluidemme toimintaa. Asiantunteva tiimi tukee sinua tehtävässäsi ja osaamisesi kehittymiseen panostetaan. Työyhteisömme on mukava ja viihtyisä ja olemme työnantajana joustava.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle vuoden 2019 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Florent Trilles puh. 09 6963 641. Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi   

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 22.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Junior Specialist – oma nimi”. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252733
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Florent Trilles, 09 6963 641