(Poistunut julkaisusta)

Junior sovelluskehittäjä, kokoaikainen, Talenom, Oulu  
Talenom Software OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020
Haluatko työn, jossa pääset tekemään uusia ratkaisuja? Kiinnostaako sinua ohjelmoinnin ja järjestelmäintegraatioiden maailma? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior sovelluskehittäjä! 
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Talenomille, rohkeaa Junior sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 
    
Junior sovelluskehittäjän tehtävässä toimit osana noin kahdenkymmenen hengen rentoa, mutta aikaansaavaa moniosaajatiimiä. Pääset vaikuttamaan työlläsi Talenomin ydintekemisen kehittämiseen! Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden saada hieno kasvualusta urasi ja osaamisesi kehittymiselle. Sinulta ei edellytetä aiempaa työkokemusta, vaan oppimiskykyä ja motivaatiota.
Talenomin tehtävä on olla Suomen huolenpitävin ja selkokielisin tilitoimisto. He tekevät perinteiset asiat uudella tavalla. Talenomilla työskentelee yli 600 henkilöä eri puolilla Suomea. Digitaaliset palvelut –yksikössä Oulussa työskentelee noin 70 huippuammattilaista. Asiantuntijoita toimii kehittäjinä, testaajina, arkkitehteinä, asiantuntijoina ja tukihenkilöinä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen talouden hallinnan tulevaisuutta. Toiminta on hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen kiristää tahtia. Töitä tehdään intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Lisätietoja yrityksestä: http://talenom.fi/  
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Opettelet ja otat haltuun MuleSoft-ohjelmiston MuleSoft.U -kursseja hyödyntäen sekä vanhempien MuleSoft kehittäjien avustuksella
 • Ohjelmistointegraatioiden ja datasiirtojen suunnittelu, toteutus ja valvonta MuleSoftin avulla
 • Tiivis yhteistyö oman tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa
 
Odotamme sinulta 
 • Voit olla opintojesi loppusuoralla, vastavalmistunut tai kehittäjän uraasi jo aloittanut tekijä
 • Motivaatiota alaan ja jo jonkin verran ohjelmointikokemusta esimerkiksi harrastuneisuuden kautta
 • Innostunutta ja rohkeaa työotetta
 • Sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 
 
Tarjoamme sinulle
 • Erinomaisen startin urakehitykselle
 • Monipuoliset tulevaisuuden urakehitysmahdollisuudet niin asiantuntija- kuin projektihallintapoluille
 • Tilaisuuden päästä oppimaan Mulesoft, joka on merkittävässä roolissa myös tulevaisuuden integraatioratkaisuissa
 • Mahtavan työporukan, jossa töitä tehdään täysillä, mutta aina huumorilla ja hyvällä meiningillä höystettynä
 • Kokeneiden kollegojen tuen
 • Mahdollisuuden toteuttaa lopputyösi Talenomilla
 • Työpisteen kasvavan kansainvälisen pörssiyhtiön pääkonttorilla, jossa päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa
 
 
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.3.2020, joten nopeus on valttia! Aloitus mielellään huhtikuussa 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.