(Poistunut julkaisusta)

Junior Sovelluskehittäjä, CGI, kokaikainen, Espoo
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Oletko valmis aloittamaan urasi sovelluskehityksen ammattilaiseksi? Haluaisitko päästä mukaan vauhdittamaan digitaalista murrosta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Sovelluskehittäjä.

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, CGI:lle Junior Sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään CGI:lle Studentworkin kautta. 

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään CGI Financial Services -yksikössä, vakuutusalan järjestelmien parissa. Työ sisältää ainutlaatuisia ja vaihtelevia tehtäviä ja antaa uraansa aloittavalle tulevaisuuden lupaukselle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä.
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään muun muassa Java-kehityksen ja IBM Content Manager -sovelluksen konfiguroinnin parissa. Työ sisältää teknistä määrittelyä, järjestelmien ylläpitoa sekä uusien toiminnallisuuksien kehittämistä. IBM Content Manager on arkistointijärjestelmä, jonka konfigurointitehtävät suoritetaan suoraan käyttöliittymässä. Pääset myös tutustumaan mainframe-ympäristöön.

Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen. Työntekijänä toivomme sinun olevan utelias ja kehitysorientoitunut. Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2020. Valitulle henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimintamme tukee asetettujen tavoitteiden saavuttamista, työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä henkilöstön kehittämistä ja hyvinvointia. Olemme aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa. Monipuolisilla koulutusohjelmilla sekä henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman avulla osaamista voidaan rakentaa askel askeleelta kohti tiettyä tavoitetta.

Pääasialliset tehtävät 
 • Sovelluskehitys Javalla
 • Tekninen määrittely
 • Järjestelmän ylläpito
 • Konfigurointi
Odotamme sinulta 
 • Soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esimerkiksi IT-alalta)
 • Perusosaamista ohjelmoinnista Javalla, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
 • Perusosaamista SQL- tai DB2-tietokannoista, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
Tarjoamme sinulle 
 • Mahdollisuuden päästä näkemään kehittyvää toimialaa
 • Hyvän perehdytyksen tehtäviin ja yritykseen
 • Mahdollisuuden kehittyä sovelluskehityksen ammattilaiseksi
 • Positiivisen, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.12.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.