(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer
MP Soft Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän Junior Developeria kehittämään CAD ja PLM järjestelmiin kytkeytyviä automaatioratkaisuja.

Tehtävässä pääset osallistumaan ohjelmistotuotteiden kehitykseen, asiakaskohtaisiin räätälöintiprojekteihin, asiakastukeen sekä tarvittaessa toimimaan myös myynnin teknisenä tukena.

Käytössä olevat teknologiat:

• C#, VB.NET ja Java

• JavaScript ja HTML

• Web server ja client -teknologiat

• Oracle tietokanta

Sinun ei tarvitse hallita näitä kaikkia, sillä etsimme ennen kaikkea kehittyvää tekijää osaksi tiimiämme. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne sekä kyky itsenäiseen, että ryhmässä työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun.

Tarjoamme sinulle:

Joustavat työ- ja loma-ajat sekä mahdollisuuden tehdä töitä etänä ja toimistossa itselle sopivassa suhteessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja jokainen työntekijä saa kilpailukykyisen palkkakehityksen osaamisen ja työtehtävien myötä.

Yritys on vakavarainen ja asiakaskaskunta koostuu merkittävistä suomalaisista yrityksistä aina kansainvälisiin teollisuusjätteihin. Tekeminen on ketterää, eikä turhaa byrokratiaa ole.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Rekrytoinnin toteuttaa Barona IT, aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti!