(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsimme koodauksesta, järjestelmistä ja uuden oppimisesta innostunutta kehittäjää Barona HR ratkaisut -liiketoimintayksikköön. Haluamme olla digikehityksen aallonharjalla ja tätä missiota vauhdittaaksemme haemme joukkoomme uutta tekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Junior Software Developerina pääset kehittämään omia palvelujamme, raportointia sekä muita järjestelmiä oman kiinnostuksesi ja profiilisi mukaan. Teknisellä osaamisellasi kehität ja tuet yksikkömme koko liiketoimintaa. Vauhtiin pääsemiseksi saat työpariksesi Digital Development Managerin ja tiimiksi koko muun porukan. Teet läheisesti yhteistyötä myös Business Controllerin kanssa, esimerkiksi raportoinnin parissa. Samoissa tiloissa työskentelee myös yli 40 hengen kehittäjätiimi, Barona Technologies. Tästä porukasta saat myös teknistä urakehitystäsi tukevan mentorin.

Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on aitoa kiinnostusta sovelluskehitykseen sekä kokemusta koodaamisesta harrastuneisuuden, opintojen tai työn kautta.

Toivomme uudelta tiimikaverilta:

  • Kykyä ja intoa laajojen kokonaisuuksien hallintaan ja kehittämiseen
  • Kokemusta koodaamisesta ja ymmärrystä tietokannoista
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja halua uuden oppimiseen
  • Itseohjautuvaa, rohkeaa ja määrätietoista asennetta

Eduksesi katsotaan kokemus raportoinnin kehittämisestä ja ketterän kehittämisen menetelmien tunteminen. Java Script, React Node, NodeJS ja My SQL tuntemus ja kokemus herättävät myös huomiomme.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä tarjoaa Digital Development Manager Raija Fält, +358 40 342 4494 ja rekrytointiprosessista henkilöstökonsultti Katri Vaimaa, katri.vaimaa@barona.fi. Raijan tavoitat parhaiten 24.10. klo 9-11 ja 31.10. klo 14-16. Hae pian, sillä aloitamme haastattelut heti. Toivomme että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Haku päättyy 3.11.2019.

Barona HR työpaikkana

Muuttuvassa toimintaympäristössä loistaminen vaatii yhä analyyttisempää ja tuloksellisempaa HR:ää. Me tiedämme, mitä oikeiden osaajien löytäminen, sitoutuneen henkilöstön johtaminen sekä hyvän työkulttuurin luominen ja vaaliminen vaativat. Me etsimme HR:n & hallinnon tehtävien ohella myös motivoituneita taloushallinnon ja rahoituksen osaajia niin työntekijä- kuin päällikkötasonkin tehtäviin.

Työkykypalvelumme on yrityksien tukena työuran huoltajana ja yksilön tukena, kun työkyky syystä tai toisesta heikkenee ja työuran jatkuvuus on vaarassa. Pyrimme ennakoimaan organisaatioiden työkyvyttömyysriskejä ja tarjoamaan laaja-alaista osaamista ja konkreettisia keinoja, joilla ratkaistaan henkilöstön työkykyyn liittyviä haasteita.

Tarjoamme myös kattavasti hakijamarkkinointipalveluita pienemmistä osa-alueista koko hakijamarkkinoinnin ulkoistamiseen asti. Tunnistamme parhaat kanavat ja keinot oikeiden kohderyhmien tavoittamiseen.

Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.