(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer
Teleste Information Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Oletko asiakkaamme etsimä aktiivinen ja energinen puurtaja? Nautitko dynaamisesta globaalista työympäristöstä, jossa pääset itse kehittymään ja kehittämään?

Etsimme asiakasyrityksellemme Teleste Information Oy:lle Junior Software Developer – osaajaa Tampereelle.


Telestellä tulet työskentelemään ohjelmistokehitystiimissä, jossa työtehtäviisi kuuluu junissa, raitiovaunuissa ja metroissa käytettävien Telesten matkustajatietojärjestelmien (Passenger Information System, PIS) uusien ominaisuuksien toteuttaminen. Pääset näkemään oman työsi jäljen testausjärjestelmissä, asiakkaan hyväksymistestauksissa tai vaikka asiakkaana junassa. Asiakasprojektien elinkaari on usein varsin pitkä ja yhtäaikaisesti kehityksessä voi olla useitakin eri projekteja, joten pääset mukaan pitkäjänteiseen ohjelmistokehitykseen, tutustumaan sen eri vaiheisiin ja erilaisiin projekteihin.

 

Tämä tehtävä sopii sinulle, joka nautit oppiessasi uutta ja päästessäsi kehittämään omaa toimenkuvaasi. Voit olla vielä urasi alkutaipaleella, opintoja viimeistelevä hiomaton timantti tai jo jonkin verran työkokemusta kerryttänyt innokas softakehittäjä. Harrastuneisuus lasketaan eduksi, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön. Telesten kautta voit saada myös mahdollisuuden diplomityön tekemiseen.

Ohjelmistokehittäjän roolissa olennaista on Linux-käyttöjärjestelmän hallinta (ml. shell-skriptaus). Riippuen osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteestasi voit toimia ohjelmistokehittäjänä joko applikaatiotasolla tai sulautetulla tasolla. Applikaatiotason ohjelmoinnissa olennaista on hyvä Java-osaaminen, JavaSciptin ja moderneiden web-teknologioiden hallinta on plussaa. Sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnissa hyvä C-kielen ja skriptauksen (esim. Python) osaaminen on olennaista, lisäksi ymmärrys verkkoprotokollista (esim. TCP/IP, SIP/VoIP, IGMP Multicast, SNMP) ja sarjaliikenneprotokollista (esim. SPI, I2C) on plussaa.


Luonteeltasi olet dynaaminen ja ulospäin suuntautunut. Työotteeltasi olet itsenäinen, mutta pystyt toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Omaat paineensietokykyä ja rohkeutta tehdä itse päätöksiä. Telestellä arvostetaan jatkuvaa oppimista ja kehittymistä, sekä yksilön että yhteisön tasolla. Tässä työssä ei samanlaisia päiviä ole ja tämä sopii sinulle, joka nautit haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Teleste tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavilla työajoilla ja myös etänä. Mikäli suunnitelmissasi siintää ajatus uralla etenemisestä, on edessäsi yritys, joka tarjoaa myös kasvumahdollisuuksia.

Yllä mainitun lisäksi toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa yliopistotasoista teknistä koulutusta.
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa. Saksan, ranskan ja espanjan kielen osaaminen on plussaa.
  • Ongelmanratkaisutaitoa ja kompleksisten järjestelmien hahmotuskykyä.
  • Laatutietoista ajattelua.

Tehtävä on kokoaikainen. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakemusten saavuttua. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta 05.11 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Eveliina Roininen (puh. 0406512293 tai eveliina.roininen@studentwork.com).