(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Etsimme aloittelevia ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme. Tulet työskentelemään Netvisorin tuotekehitystiimissä junior-kehittäjän roolissa. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä, harrastuneisuutta tai opiskelet soveltuvaa alaa. Työ on kokopäiväinen, vakituinen ja pääset tositoimiin tuotteen koodikantaan ensimmäisistä päivistäsi alkaen.

Ketä etsimme?

Odotamme sinulta hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja haluat ylläpitää korkeita laatustandardeja. Ennen kaikkea haluat kehittyä päivittäin yhä paremmaksi kehittäjäksi. Toivomme sinulta:

- Näyttöjä koodauksesta, esimerkiksi koulun tai harrastuneisuuden kautta
- Motivaatiota ja halua kehittää itseäsi
- Intohimoa ratkoa monimutkaisia ongelmia
- Tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä yli tiimirajojen
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi toivomme, että sinua inspiroi laajan ohjelmistokokonaisuuden ja sen osa-alueiden kehittäminen. Taloushallinnon ratkaisullamme Netvisorilla on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas ohjelmistorajapintamme sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Tutustu Netvisoriin netvisor.fi.

Arvostamme kokemusta Microsoft -teknologioista (.net, SQL Server, IIS). Kokemus näistä katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus tehtävään.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla seitsemän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä (www.vis.ma/rekry/#edut). Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Oman työn arvostus kasvoi paljon, kun tajusin, kuinka monen ihmisen käyttökokemukseen pääsen vaikuttamaan"

Henna Pekkala, Software Developer Trainee

Lähetä hakemuksesi 21.10.2018 mennessä. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannan keskustassa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Arto Muikku, arto.muikku@visma.com, puh. 040 7500 404.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 70 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi