(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer
3 Step IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Onko sinulla hallussa ohjelmistokehityksen perusteet ja olet halukas kehittymään huippuosaajaksi? Haluatko olla mukana rakentamassa menestyvää kasvuyritystä? Olemme kasvattamassa R&D-tiimiämme ja haemme joukkoomme nyt tulevaisuuden huippudevaajaa.

Etsimme tiimiimme opintojen loppuvaiheessa olevaa tai jo työuransa aloittanutta junior-ohjelmistokehittäjää koodaus-, suunnittelu- ja testaustehtäviin. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis ammattilainen, mutta sinulla on opiskelusi, harrastuksen tai aiemman työsi pohjalta jo aiempaa kokemusta ohjelmoinnista ja testauksesta, sekä halu kehittyä alan huippuosaajaksi tulevaisuudessa. Valittu henkilö voi työskennellä joko Helsingin tai Tampereen toimistollamme. Tilaisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan mahtavassa porukassa on nyt!

Junior Software Developerina liityt osaksi R&D-tiimiämme ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa. Työsi tulee koostumaan pääsääntöisesti API-rajapintojen, sekä ydintoimintojamme pyörittävän sisäisen järjestelmän kehityksestä. Junior Software Developerina vastuullesi osuu niin koodaaminen, suunnittelu, testaus kuin dokumentointi. Pääteknologiaksemme olemme valinneet Javan, ja hyödynnämme myös moderneja teknologioita kuten Node.js, Vue ja Spring Boot.

TOP 5 valintakriteerimme uudeksi tiimikaveriksi:

  • Olet rohkea, uskallat tehdä virheitä "launch and learn" -tyylillämme ja nousta seuraavalle tasolle
  • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet oma-aloitteinen
  • Hallitset vähintään yhden ohjelmointikielen (esim. Java, C, C#, C++,..), ja tietokantakyselyt eivät ole täysin vieraita
  • Modernit teknologiat ja Javascript-kehykset eivät saa sinua perääntymään
  • Pystyt työskentelemään kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti vähintään 20h/viikko

Lisäksi pidämme itsestään selvänä, että olet loistava tiimipelaaja ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin kielen.

Suurin osa tiimistämme on viihtynyt meillä pitkään, sillä meillä pääset tekemään monipuolista kehitystyötä jossa näet nopeasti työsi tuloksen ja sen vaikutuksen liiketoimintaamme. Ja jotta työ ei tunnu liian raskaalta, saatamme arjen tasapainottamiseksi etsiä vaihtelua mm. urheilusta työpäivän lomassa sekä erinäisistä yhteisistä tapahtumista.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.9. mennessä. Jos haluat jutella lisää, niin soita tai mailaa rohkeasti yhteistyökumppanimme Barona IT:n Joelille: 050 506 0096 tai joel.kinnunen@barona.fi

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan arvomme jakavia henkilöitä. Palkitsemme henkilöstöämme myös reiluin henkilöstöeduin, ja olemme urheiluhenkisiä mikä näkyy meillä myös arjessa. Meillä on kiva tulla töihin!