(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Etsimme ahkeraa ja motivoitunutta ohjelmistokehittäjää Visma Nova tuotekehitystiimiin. Visma Nova on yksi Suomen suosituimmista toiminnan- ja taloudenohjausjärjestelmistä.
 
Vastuullasi on Visma Novan ylläpito ja kehittäminen Suomen markkinoilla. Kehitystyössä keskitytään arkkitehtuuriin, käytettävyyteen, suorituskykyyn ja vakauteen. Työskentelet myös muiden pohjoismaisten kehitystiimien, tuotehallinnan ja asiakkaiden kanssa.
 
Arvostamme mikäli Microsoftin ohjelmistokehitys-työkalut ovat sinulle tuttuja (MS SQL Server, Visual Studio, vb.net, C#) mutta aikaisempi kokemus niistä ei ole välttämätöntä - asenne ja kehittymishalu ratkaisevat!
 
Odotamme sinulta hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.
 
Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 20.04.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Piia Luikku, piia.luikku@visma.com, puh. 043 8242 808.