(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer, kokoaikainen, Teleste Information Solutions Oy, TampereJunior Software Developer, kokoaikainen, Teleste Information Solutions Oy
Teleste Information Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Oletko asiakkaamme etsimä aktiivinen ja energinen puurtaja? Nautitko dynaamisesta globaalista työympäristöstä, jossa pääset itse kehittymään ja kehittämään? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Teleste Information Solutions Oy:lle, kokoaikaista Junior Software Developeria. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 10 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Telestellä tulet työskentelemään ohjelmistokehitystiimissä, jossa työtehtäviisi kuuluu junissa, raitiovaunuissa ja metroissa käytettävien Telesten matkustajatietojärjestelmien (Passenger Information System, PIS) uusien ominaisuuksien toteuttaminen. Pääset näkemään oman työsi jäljen testausjärjestelmissä, asiakkaan hyväksymistestauksissa tai vaikka asiakkaana junassa. Asiakasprojektien elinkaari on usein varsin pitkä ja yhtäaikaisesti kehityksessä voi olla useitakin eri projekteja, joten pääset mukaan pitkäjänteiseen ohjelmistokehitykseen, tutustumaan sen eri vaiheisiin ja erilaisiin projekteihin.

Työtehtävässä pärjää henkilö, joka on itseohjautuva, sietää painetta ja pystyy toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Ohjelmistokehittäjän roolissa olennaista on myös hyvä Java-osaaminen sekä Linux-käyttöjärjestelmän hallinta (mukaan lukien shell-skriptaus).

Teleste Information Solutions Oy, a subsidiary of Teleste Corporation, is a leading provider of reliable passenger information systems and solutions for diverse on-board, station and display applications. Teleste’s solutions guide your use of public transportation and bring you timely and accurate travel information on every step of your journey. For more information, please visit: www.teleste.com.

Pääasialliset tehtävät

 • Pitkäjänteinen ohjelmistokehitys
 • Telesten matkustajatietojärjestelmien uusien ominaisuuksien toteuttaminen
 • Asiakasprojekteissa työskentely

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa yliopistotasoista teknistä koulutusta
 • Java-osaamista sekä Linux-käyttöjärjestelmän hallintaa
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa
 • Ongelmanratkaisutaitoa ja kompleksisten järjestelmien hahmotuskykyä
 • Laatutietoista ajattelua

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
 • Joustavat työajat ja etätyö mahdollisuuden
 • Ammatillisen kasvumahdollisuuden
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Hyvän perehdytyksen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.08.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Lisää hakemukseesi mukaan CV:si, sekä mahdollinen GitHub-profiilisi. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.