Junior Software Developer, Dynamics 365 & Power Platform (Turku, Seinäjoki, Helsinki, muu)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Junior devaajaksi Elisalle?

Asiakasparkkimme kasvaa vauhdilla, joten haemme nyt Elisan IT-liiketoimintaan junior devaajia kasvamaan Dynamics 365 & Power Platform asiantuntijoiksi.

Toimit alkuun CX Helpdesk tiimissä teknisenä asiantuntija, jossa vastuullasi on D365 asiakkaidemme tukitikettien selvittäminen, ratkaisu sekä jatkokehitystöiden toteutus. Osaamisen ja kokemuksen karttuessa pääset mukaan myös monipuolisiin toimitusprojekteihimme. Työnkuvassasi korostuu erityisesti asiakaspalvelutaidot, nopea ongelmanratkaisukyky, tekninen kyvykkyys ja tiimityöskentely.

Meidän kolmenkymmenen hengen Dynamics 365 -tiimissämme työskentelet yhdessä muiden osaavien asiantuntijoiden kanssa. Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja asiakkaamme auttamiseen. Meille on tärkeää työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis.

Tulet työskentelemään Fenix Solutionissa, joka on Elisa Oyj:n tytäryhtiö ja tiivis osa Yritysasiakas liiketoimintaamme. Tiimimme jäseniä löydät usealta paikkakunnalta kuten Turusta, Seinäjoelta ja Helsingistä, mutta meille luotevaan tapaan voit työskennellä joustavasti siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

 • C# ja JavaScript koodaustaitoja
 • Kykyä oppia nopeasti uusia teknologioita ja taitoa hyödyntää niitä tehokkaasti jokapäiväisessä työssä 
 • Asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
 • Kommunikointitaitoa sekä suomeksi, että englanniksi
 • Kokemus Dynamics 365 & Power Platform alustasta/tekniikoista on plussaa, mutta ei välttämätöntä

Erityisesti arvostamme haluasi kehittyä ja haastaa itseäsi uusien asioiden parissa. Haluamme aidosti olla tukemassa kasvupolkuasi entistä paremmaksi osaajaksi!

Miksi Elisa?

Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet urasi kehitykselle. Junior Software Developerin roolista voit kasvaa muihin tehtäviin Elisalla omat kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Eri puolella Elisaa on laajasti kehitettävää ja upeita työmahdollisuuksia aina henkilöasiakaspuolen tekniikasta hyvin syvälle tietoturvan maailmaan asti ja laajan kotimaan toimintamme lisäksi olemme kasvamassa kansainvälisille markkinoille erilaisilla ratkaisuilla tehdasautomaatioon ja verkkoautomaatioon liittyen. 

Olet myös osana kehittämässä palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät ja saat kollegoiksesi ICT-kentän kovan luokan osaajat. Me elisalaiset arvostamme työnantajaamme hyvin korkealle ja henkilöstön osaamisen kehittymiseen ja hyvinvointiin panostetaan reilusti. Olemme myös tutkitusti useampana vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löytyessä!

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Elisasta, niin ota yhteyttä Oliveriin (Service Lead, oliver.koskela[at]elisa.fi) tai Janiin (Head of CX Customer Care, jani.2.ruotsalainen[at]elisa.fi). He kertovat sinulle mielellään lisää

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1524383
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Seinäjoki, Tampere, Turku