(Poistunut julkaisusta)

Junior Software Developer (C#, ASP.NET)
Numeron

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018
Etsimme devaajaa työkaveriksimme Tampereelle,Helsinkiin, Vaasan tai Mikkeliin kehittämään Workforce Management- järjestelmäämme (WFM). Visma Numeronin WFM-ohjelmiston avulla asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen, säästää kuluissa ja lisätä työtyytyväisyyttä. Monet asiakkaistamme toimivat vaativissa ja monimutkaisissa ympäristöissä, mutta järjestelmämme pitää huolen, että asiakkaalla on osaavat ihmiset oikeassa paikassa optimaaliseen aikaan. Ala on kasvussa ja työvoiman hallinnan ratkaisut ovat haluttuja. Kuulumme Visma-perheeseen, joka on Pohjoismaiden johtava pilvipohjaisten yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja.

Meitä on Tampereen keskustassa 45 asiantuntijaa ja toimimme ketterin menetelmin. Työssäsi pidät huolen siitä, että järjestelmämme on WFM-markkinoiden huippua. Jos nautit siitä, että saat keskittyä, tehdä töitä pitkäjänteisesti ja sitoutuneen tiimin kanssa, on tämä paikkasi.

Haluatko tulla mukaan? Osut hyvin sihtiin, jos sinulla on AMK-tasoinen koulutus tai olet hankkinut vastaavan osaamistason muulla tavoin. Koulutuksesi myötä sinulla on osaamista seuraavista: C#, SQL.

Pärjäät suomen ja englannin kielillä ja ymmärrät asiakasnäkökulman. Olet positiivinen tyyppi ja viihdyt myös porukassa - meillä ei kuitenkaan tarvitse olla suuna päänä koko ajan. Todennäköisimmin olet joko yliopiston tai ammattikorkeakoulun käynyt. Töitä meillä tehdään ketterissä, itseohjautuvissa tiimeissä. Tukenasi on tarvittaessa Visma-konsernin laaja työkalupakki, osaajat ja prosessit. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja pääset työssäsi vaikuttamaan ja kehittymään. Saat työssäsi sekä vapautta että vastuuta. Meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta. Etätyöpäivätkin onnistuu, jos sitä kaipaat ja arvostamme vapaa-aikaasi. Muutimme juuri uusiin toimitiloihin Tampereen keskustaan, hyvien liikenneyhteyksien ja lounaspaikkojen äärelle. Voit myös tehdä töitä Vaasasta, Helsingistä tai Mikkelin toimipisteistämme käsin.

Tehtävä on vakituinen. Hae tehtävää viimeistään 25.5.2018 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Markus Karilta (markus.kari@visma.com) tai puhelimitse +358 40 564 00 20, 03.05.2017 klo 08:15-09:15.

Visma Numeron Oy on innovatiivinen ja kasvava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut työvoiman hallintaan (Workforce Management, WFM). Numeronin ratkaisut tarjoavat parasta työvoiman hallintaa aloille, joilla virheisiin ei ole varaa. Nopeasti kasvavassa ja ketterässä organisaatiossamme työskentelee 45 asiantuntijaa. Taustallamme on kasvava pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, joista Suomessa meitä on jo yli 900.