(Poistunut julkaisusta)

Junior Service desk osaaja
Poolia Suomi Oy / CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

CGI Suomi Oy

CGI (Consultants to Government and Industry) tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. Olemme sitoutuneita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa, tarjoamaan asiantuntijoillemme palkitsevan uran sekä tuottamaan osakkeenomistajillemme merkittäviä tuottoja. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla.

Esittely

Oletko tietotekniikkataitoinen ja asiakaspalveluhenkinen? Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta?

Etsimme CGI Suomi Oy:lle energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä henkilöitä työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä. Tämä voi olla myös palkallinen harjoittelupaikka ja sen myötä mahdollisuus opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle saada työura käyntiin!

JUNIOR TECHNICAL SERVICE OSAAJA

Työtehtävät

Työssäsi vastaat yritysasiakkaiden tukipyynnöistä, teet vianmäärittelyä ja ratkot teknisiä ongelmatilanteita pääsääntöisesti Windows työasema– ja verkkoympäristöissä etäyhteyksiä hyödyntäen. Asiakaskunta koostuu pitkälti suurista sekä myös kansainvälisistä organisaatioista.

Työ on arkisin toimistotyöaikaan ajoittuvaa työskentelyä ja työpaikka sijaitsee Hämeenlinnan Innoparkissa.

Edellytykset

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut tradenomi (IT), datanomi tai insinööri. Eduksesi on aiempi puhelintuki- ja/tai asiakaspalvelukokemus, tai kokemus etä- ja/tai lähitukityöskentelystä. Huomioithan, että työkokemukseksi lasketaan myös mahdolliset työharjoittelujaksot -ja/tai kesätyö, arvostamme myös harrastuneisuuden kautta saatua tietotaitoa. Työssä menestymisen kannalta olisi kaikkein tärkeintä kiinnostus asiakaspalvelutyötä sekä teknistä ongelmanratkaisua kohtaan!

Edut

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän suuresta ja kansainvälisestä yrityksestä, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen. Tässä on mahdollisuutesi päästä luomaan uraa tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä!

Lisätiedot

Työsuhde on pitkäaikainen ja alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi käynnistyy nopeasti, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisääthän CV:si lisäksi myös hakemustekstin, jossa kerrot lyhyesti työ- ja koulutustaustastasi, aloitusmahdollisuudestasi, motivaatiostasi haettuun tehtävään sekä palkkatoiveesi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste