Junior Server Hardware Specialist
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Yandex Oy:lle Mäntsälän datakeskukseen reipasta ja oma-aloitteista IT-puolen osaajaa. Työllistyt suoraan asiakkaallemme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työ mahdollisesti jatkuu. Kyseessä on maanantaista perjantaihin tehtävä kokoaikainen päivätyö.

 

Tässä roolissa pääset haastamaan itseäsi IT-laitteiden parissa. Toimenkuva pitää sisällään esimerkiksi muistien, kiintolevyjen, prosessoreiden ja emolevyjen vaihtoa. Lisäksi tulet tekemään kiintolevyjen asennuksia ja muistipäivityksiä sekä ongelmalaitteiden diagnosointia.

 

Halu oppia uutta sekä kyky työskennellä niin yksin kuin osana tiimiäkin ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Työ edellyttää aiempaa kokemusta ja osaamista tietokoneen fyysisten laitteiden (hardware) kanssa työskentelystä. Lisäksi hyvä englannin kielen puhuttu ja kirjoitettu taito on työtehtävien kannalta oleellista.

 

Tämä työ tehdään kevytyrittäjänä. Toisin sanoen laskutat omaa työtäsi asiakkaaltamme, ja saat palkkaa valitsemasi kevytyrittäjäpalvelun kautta. Toiminta ei vaadi oman yrityksen perustamista. 

 

Tunnistitko itsesi? Hae tehtävään lähettämällä meille hakemuksesi oheisen linkin takaa tai osoitteeseen niila.nevaranta@eezy.fi

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Lisätiedot: 

 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Niila Nevaranta

Myyntineuvottelija / HR-koordinaattori

Eezy Henkilöstöpalvelut

 

040 307 5704

 

niila.nevaranta@eezy.fi

 

 

Yandex on Nasdaq-listattu teknologiayritys, joka tuottaa kuluttajille ja yrityksille elämää ja toimintaa helpottavia digitaalisia palveluita. Yandex- yhtymällä on noin 16 000 työntekijää ja vuonna 2020 yhtymän liikevaihto oli 2956 miljoonaa dollaria.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538228
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä