(Poistunut julkaisusta)

Junior Sales Representative, Signicat (Espoo)
Signicat AS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten digitaalisten palveluiden parissa kansainvälisesti toimivassa yrityksessä? Haluatko olla mukana rakentamassa menestyvää kasvuyritystä? Olemme laajentamassa Suomen palveluliiketoimintojamme ja haemme nyt Suomen myyntitiimiimme Junior Sales Representativea vauhdittamaan kasvua kanssamme.

Junior sales representativen tehtävässä vastuullesi kuuluu Signicatin digitaalisten palveluratkaisujen myynti pääkaupunkiseudun asiakkaille. Työnkuvaasi sisältyvät nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja kartoittaminen, asiakassuhteiden luominen ja kehittäminen, sekä myynnin tuen tehtävät. Työpäiväsi ovat harvoin tismalleen samanlaisia, mutta päiväsi Signicatin myyntiedustajana voi sisältää myyntimateriaalien ja tarjousten valmistamista, asiakastapaamisia, raportointia ja hallinnollisia tehtäviä Salesforcea, LinkedIniä, Hubspotia ja muita myynnin työkaluja käyttäen.

Toimit osana kokenutta myyntitiimiä, johon kuuluu lisäksesi neljä myynnin ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilaista. Tulevilta kollegoiltasi saat tukea työssäsi suoriutumiseen sekä valmiudet kehittyä vaikkapa asiakkuudenhallinnan ja myynnin johdon tehtäviin. Toimipaikkasi tulee olemaan Espoon Leppävaarassa Linnoitustiellä, mukavista puitteista huolimatta voit kuitenkin työskennellä myös kotoa käsin. Asiakaskuntasi sijaitsee pääosin pääkaupunkiseudulla, joten edellytämme sinulta ajokorttia ja kulkuneuvoa liikkumista varten.

Etsimme tehtävään toimeen tarttuvaa ja nälkäistä myyjää, joka toimii joustavasti ja ratkaisukeskeisesti erilaisissa vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa asiakkaitamme kunnioittaen. Toivomme sinulta innovatiivista ja periksiantamatonta otetta myyntityöhön, sekä kokemusta ja kiinnostusta IT-alaa kohtaan. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi tekninen tai kaupallinen, kunhan se tukee onnistumistasi ja antaa hyvät lähtökohdat tehtävässä kehittymiseen.

Haethan tehtävään, jos tunnistat itsestäsi seuraavia ominaisuuksia.

TOP-5 VALINTAKRITEERIT:

  • Kokemus tuloksellisesta B2B-myynnistä

  • Olet työskentelytavoiltasi itsenäisesti toimeentarttuva ja järjestelmällinen

  • Halu kehittää omaa ammatillista osaamista ja kehittyä myyntityössä

  • Olet rohkea, uskallat tehdä virheitä ja oppia niistä

  • Sinulla on valmiudet työskennellä suomeksi ja englanniksi.

TIEDOT:

  • Työnimike: Junior Sales Representative
  • Työn aloitus: 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan
  • Allokaatio: 100%
  • Työsuhteen luonne: Vakituinen
  • Palkka: Sopimuksen mukaan (pohjapalkka & provisiomalli)

Kiinnostuitko tehtävästä?

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa, ja haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Voit jättää hakemuksesi helposti muutamalla klikkauksella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Barona IT:n HR-konsultti Mikael Korvelta 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.Työnimike: Junior Sales Representative