(Poistunut julkaisusta)

Junior Sales Manager
GSGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme nyt GSGroup Finlandille energistä ja intohimoista tiimipeluria Junior Sales Manager -tehtävään. GSGroup Finland on Euroopan johtava sensoriteknologian toimittaja ja järjestelmiämme ovat mm. Paikannin.com, Fleet Systems, My Fleet ja Lommy Fleet. GSGroup konserni kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa yhdeksässä Euroopan maassa.

Saat mahdollisuuden liittyä osaksi nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiämme innovatiivisessa ja kannattavassa kansainvälisessä kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pääosin yritysasiakkaille, mutta pääset mukaan myös julkisen puolen hankintoihin.

Voit olla vastavalmistunut eteenpäin tähtäävä myynnin ammattilainen tai omata jo kokemusta ratkaisumyynnistä. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.

Menestymistä auttaa:

Tavoitteellisuus ja reipas asenne
Sujuva kielitaito: suomi ja englanti
Kokemusta ratkaisumyynnistä
Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana on Vantaa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, Head of Sales Tiia Kaukolampi vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Tiian sähköpostitse tiia.kaukolampi@gsgroupfinland.fi tai puhelimitse 040 552 7005.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 23.8.

 Hakemukset voi lähettää osoitteeseen: rekry@gsgroupfinland.fi