Junior Sales Manager
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Audience First´n toiminta-ajatus on "Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka luovat viihtyisyyttä ja vahvistavat asiakasyrityksen muulla markkinoinnilla rakentamaa yrityskuvaa sekä parantavat asiakaskokemusta".
Audience First on äänellä ja tuoksuilla ammattilainen. Luomme miellyttäviä ja kiinnostavia asiakaspalveluympäristöjä, joissa asiakkaat viihtyvät. Tuotamme asiakkaillemme markkinointi- ja mainontaratkaisuja monien eri aistien välityksellä. Musiikilla luodaan oikeanlainen tunnelma, äänellä viestitään sekä tuoksuilla muodostetaan tunteita. Vaikuttamalla näihin aisteihin voidaan edistää myyntiä ja parantaa merkittävästi asiakaskokemusta. ScentFirst -tuoksupalvelulla luot miellyttävän ja myyntiä edistävän ilmapiirin. Tuoksumarkkinoinnilla vaikutat asiakkaittesi tunteisiin ja luot positiivisia muistijälkiä. Asiakkaasi viihtyy hyvän tuoksuisessa ympäristössä pidempään! Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.audience.fi . Toimisto sijaitsee Vantaalla Kauppakeskus Jumbon kupeessa.

Haemme suoraan Audience First´n omille kirjoille Junior Account Manageria, vahvistamaan tuoksupalveluiden myyntiä.

Junior Account Managerina työtehtäviisi kuuluu mm. B2B-myynti uusille asiakkaille sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoon että kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Työnkuva on monipuolinen ja itsenäinen.

Aikaisempi työkokemus B2B-myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Myynnillinen koulutustausta katsotaan myös eduksi.

Työtehtävissä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.
Työhön liittyy jonkin verran matkustamista, joten omaathan vähintään ajokortin ja matkusvalmiuden Suomessa.

Can do-asenne ja nautinto olla asiakasrajapinnassa auttavat sinua menestymään työtehtävissäsi.

Tämä työ sopii sinulle, joka arvostat itsenäistä, liikkuvaa sekä vastuullista myyntityötä, jossa pääset myös itse kehittymään sekä kasvamaan yrityksen mukana.

Yritys tarjoaa mielenkiintoisen tuoteryhmän myytäväksi, hyvän kiinteän kk-palkan sekä provisiot myynneistä ilman rajoituksia, vakituisen sekä kokoaikaisen työsuhteen ja mukavat työkaverit.

Tehtävään voit hakeutua meidän järjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse mira.romakkaniemi@citywork.fi . Ethän kuitenkaan aikaile haun kanssa, sillä emme odottele x-määrää hakijoita.
Lisätietoja tehtävästä saat Mira Romakkaniemeltä numerosta 040 749 5749 (arkisin klo: 8-16 välisenä aikana).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327002
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa