(Poistunut julkaisusta)

Junior Sales Manager, kokoaikainen, Ari Hovi, Helsinki
Ari Hovi

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Kiinnostavatko sinua uudet teknologiat, big data ja analytiikka? Haluatko päästä haastamaan itseäsi myyntityön parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Sales Manager!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Ari Hoville Junior Sales Manageria Helsinkiin kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Junior Sales Managerin tehtävässä myyt Ari Hovi Oy:n koulutus- ja konsultointipalveluita asiakasyrityksille. Tehtäviisi kuuluu IT-alalla toimivien asiakkaiden kontaktointi puhelimitse ja kutsuminen erilaisiin, muun muassa tietovarastointiin, Business Intelligenceen ja Big Dataan liittyviin koulutustilaisuuksiin sekä näistä koulutustilaisuuksista tiedottaminen.

Ari Hovi on toimittaja- ja tuoteriippumaton koulutus- ja konsulttiyhtiö. Olemme konsultoineet lähes kaikkia Suomen Top 30 yrityksiä sekä lukuisia julkishallinnon toimijoita. Koulutuksemme ovat erittäin suosittuja isojen yritysten lisäksi suurten sekä keskisuurten konsulttiyritysten parissa. Siksi meitä joskus tituleerataan konsulttien konsultiksi!

Autamme asiakkaita esimerkiksi seuraavissa teemoissa: Tietovarastointi, Business Intelligence, Tietojen mallintaminen, Arkkitehtuurit ja Big Data ja Analytiikka.
 http://www.arihovi.com/

Pääasialliset työtehtävät
 • asiakkaiden kontaktointi puhelimitse
 • koulutustilaisuuksista tiedottaminen ja niiden markkinointi kohderyhmälle puhelimitse

Toivomme sinulta
 • relevanttia kaupallista koulutusta
 • myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
 • vakuuttavuutta ja hyviä kommunikointitaitoja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • kehittyä myyntityössä ja edetä urallasi
 • tehdä yhteistyötä Suomen suurimpien yritysten kanssa
 • tutustua alan kuumimpiin trendeihin, kuten tietovarastointiin, Big Dataan ja tekoälyyn
 • osallistua koulutustilaisuuksiin
 • olla osa avointa ja rentoa organisaatiokulttuuria
 • kilpailukykyisen palkkauksen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.