(Poistunut julkaisusta)

Junior Sales Manager järjestelmämyyntiin, OPEN, kokoaikainen, Vantaa
OPEN

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haluatko olla mukana lanseeraamassa modernia, käyttökokemuksen muuttavaa ja arkea helpottavaa kassajärjestelmää ravintoloille? Onko B2B-myyntityö sinulle tehtäväkenttä, jonka herättää sisäisen itsesi liekkeihin?

OPEN etsii 2-3 Junior Sales Manageria kassajärjestelmämyyntiin Vantaalle

Me Studentworkillä autamme asiakastamme OPENia löytämään heille 2-3 energistä Sales Manageria esittelemään ja myymään uutta ja markkinaa mullistavaa kassajärjestelmää ravintola-alan yrityksille pääkaupunkiseudulla. Työtehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja tehtävässä työllistyt suoraan OPENille.

Junior Sales Managerin tehtävästä
Sales Managerin innostava työnkuva koostuu niin prospektoinnista ja asiakastapaamisten sopimisesta aina aktiiviseen asiakastyöhön, tarjousten laatimiseen ja kaupan klousaamiseen. Tehtävänä on siis löytää potentiaaliset uudet asiakkaat, tavata heitä sekä vakuuttaa heidät uuden kassajärjestelmän tuomista monista hyödyistä sekä eduista. Koska kyse on uudesta ratkaisusta, työ on todella aktiivista ja tavoitteellista niin prospektoinnin kuin kohtaamistenkin näkökulmasta. Tehtävässä on mahdollisuus päästä mukaan myös erilaisiin uuden ratkaisun markkinointitapahtumiin.

Olet mahdollisesti uusi kollegamme, jos

  • olet energinen ja innostava, positiivisella asenteella sekä reippaalla meiningillä varustettu osaaja
  • sinulla on kiinnostusta ja osaamista tulokselliseen myyntityöhön ja mahdollisesti soveltuvia opintoja myynnin saralla
  • sinulla on kiinnostusta tai työkokemusta ravintola-alalta
  • omaat kiinnostusta ja mahdollisesti osaamista IT-ratkaisuista (ohjelmistot, laitteet)
  • kommunikoit erinomaisesti suomeksi ja hyvin englannin kielellä, muu kieliosaaminen katsotaan eduksi
  • sinulla löytyy tahtoa ja intoa kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi
     

Mitä tarjoamme sinulle?
Lupaamme sinulle ainutlaatuisen kokemuksen päästä myymään uutta ainutlaatuista tuotetta, joka mullistaa koko markkinaa. Lisäksi takaamme sinulle täyden tuen kehittymisellesi, joten emme odota sinun olevan valmis ratkaisumyynnin ammattilainen vaan toivomme löytävämme sitoutuneen kollegan. Kuten mainitsimme, etsimme ensisijaisesti aktiivista, innokasta ja intohimoisesti myyntiin suhtautuvaa osaajaa. Uusi järjestelmä tulee olemaan tärkeä matkakumppanisi, ja se on aidosti yrittäjän arkea parantava järjestelmä, jota on ilo myydä. Työn itsenäisen luonteensa vuoksi toivomme sinulta löytyvän sisäistä intoa ja motivaatiota, sillä vietät suurimman osan ajasta asiakkailla. Meillä työ on muutenkin joustavaa, ja mm. etätyöt ovat osa arkeamme. Et missään nimessä joudu tekemään työtä yksin vaan takaamme tiimin tuen ympärillesi. Me autamme sinua onnistumaan ja kehittymään!

Haethan pian
Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa viimeistään elokuussa. Huomioithan, että tämä ei ole pelkkä kesätyö ja etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen osaajia. Mikäli koet, että olet etsimämme myynnintekijä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 18.6.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien osaajien löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää +358504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com. Tiia Mäenpään loman ajan (3.6-10.6) voit kysyä lisätietoja tehtävästä Christina Fagerstömiltä christina.fagerstrom@studentwork.com / +358504637212.