(Poistunut julkaisusta)

Junior sähkötekniikan suunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Eurajoki
Rejlers Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haluatko työskennellä monipuolisten ja kiinnostavien työtehtävien parissa? Omaatko itsenäisen työotteen, mutta pidät myös yhteistyöstä muiden kanssa? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rejlers Finland Oy:lle junior sähkötekniikan suunnittelijaa Eurajoelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana olisi siirtyä asiakkaan riveihin. Tulet työskentelemään Teollisuuden Voiman projektissa Olkiluodon ydinvoimalassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Porista ja Raumasta.

Sähkötekniikan suunnittelijan tehtävässä toimit tärkeässä roolissa varmistamassa voimalan katkeamattoman toiminnan. Teet suunnitelman voimalassa tarvittaville varaosille sekä selvität, mistä varaosia saadaan tarvittaessa mahdollisimman nopeasti. Lisäksi laadit teknisiä vaatimusmäärittelyjä sekä teet laitosdokumentaatiota ja tarkistat suunnittelmia. Työ on sekä suunnittelua että hankintaa, joten pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä.

Työ tarjoaa näköalapaikan kansainvälisen yrityksen projektiin.  Pääset tekemään voimalaitoksessa tärkeää työtä ja panostuksellasi on paljon merkitystä toiminnan jatkuvuuden kannalta. Tehtävässä pärjää henkilö, jolla on kykyä pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työhön sekä suomen ja englanninkielen kielitaitoa.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. Lisätietoja: www.rejlers.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Suunnitelmien tekeminen varaosien osalta
 • Dokumenttien laatiminen sekä suunnitelmien tarkistaminen
 • Projektitoimituksiin osallistuminen

Odotamme sinulta

 • Sähköalan teknillistä korkeakoulututkintoa (Insinööri/DI)
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Yhteistyökykyisyyttä sekä itsenäistä työotetta

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän
 • Mahdollisuuden kehittyä sähkötekniikan suunnittelijana
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen ja kasvavaan yritykseen
 • Yrityksen, jossa kehittymistäsi tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.06.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian . Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen (santeri.virtanen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.