Junior sähkötaseasiantuntija, kokoaikainen, Fingrid Datahub
Fingrid Datahub Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021
Haluatko kehittyä energia-alan osaajaksi taseselvityspuolen tehtäviin? Oletko energia-alasta ja numeroista kiinnostunut kehittymishaluinen persoona? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior taseselvitysasiantuntija!

Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme Fingrid Datahub Oy:lle Junior taseselvitysasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Fingrid Datahubille Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä tulee olemaan kesäkuun alussa.

Junior taseselvitysasiantuntijan roolissa sinun keskeisenä tehtävänäsi on työskennellä Fingridin taseselvityksen ja markkinoinnin prosessien tehtävien kanssa. Tähän kuuluu muun muassa taseselvitystulosten tarkistaminen, tasevirhekorjausten tekeminen, tiedon laadunhallinta, operaattoriprosessit, operatiivisen toiminnan valvonta, markkinoiden massamuutokset sekä virheiden korjausprosessit. Tehtävässä pääset osallistumaan ja tukemaan tarvittaessa asiakaspalveluhenkilöstöä tukipyyntöjen käsittelyssä sekä tekemään yhteistyötä datahub-sidosryhmien kanssa. Junior taseselvitysasiantuntija on osa datahub-tiimiä, joka valmistelee Datahubin käyttöönottoa Suomen vähittäismarkkinoille. Tässä tehtävässä emme odota kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan kehittymishaluista ja innokasta asennetta!

Fingrid Datahub Oy on Fingrid Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö, joka on perustettu hoitamaan datahubiin liittyvää operatiivista toimintaa. Tytäryhtiön keskeisinä tehtävinä on tarjota ja kehittää sähkömarkkinoiden keskitettyä tiedonvaihtopalvelua ja siihen liittyviä muita palveluja sähkömarkkinaosapuolille sekä hallinnoida sähkömarkkinoiden tarvitsemaa rekisteröityä tietoa.

Datahub on sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä, johon tallennetaan tietoja Suomen 3,7 miljoonasta sähkönkäyttöpaikasta. Datahubin tietoja käyttävät noin 100 sähkön myyjää ja yli 80 jakeluverkkoyhtiötä palvellessaan sähkön käyttäjiä.  Datahub otetaan käyttöön 21.2.2022.

Lue lisää: https://www.fingrid.fi/sivut/yhtio/datahub-oy/
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Taseselvitykseen- ja markkinaprosesseihin liittyvät tehtävät
 • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa ja näiden avustaminen 
Odotamme sinulta 
 • Kiinnostusta energia-alaa ja sähkömarkkinoita kohtaan
 • Kokemus sähkömarkkinoista katsotaan eduksi
 • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. tietotekniikan tai sähkötekniikan AMK-insinööri tai DI)
 • Osaamista Excelistä
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomen sekä englannin kielellä (ruotsin osaaminen katsotaan eduksi)
Tarjoamme sinulle 
 • Mahdollisuuden syventää sähkömarkkinoiden osaamistasi yhteiskunnallisesti merkittävässä tehtävässä
 • Päästä oppimaan ja kehittämään asiantuntijuuttasi ammattitaitoisten kollegoiden tukemana positiivisessa työyhteisössä
 • Koulutus ja kehittymismahdollisuuksia 

Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.5.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä tulee olemaan touko-kesäkuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@clevry.com, 0445440425).
 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen serfioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447204
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Juho Luukkainen (juho.luukkainen (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358445440425
 • Sijainti: Helsinki