(Poistunut julkaisusta)

Junior sähkösuunnittelija/relekoestaja, kokoaikainen, Oulun Energian Urakointi Oy, Oulu
Oulun Energia Urakointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Etsitkö urapolkua sähkösuunnittelun parista? Haluatko työskennellä monipuolisten ja kiinnostavien työtehtävien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior sähkö- ja verkostosuunnittelija!

 

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Oulun Energia Oy:lle, Junior sähkösuunnittelijaa/ relekoestajaa alkuun vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.     

Junior sähkösuunnittelijan/relekoestajan tehtävässä toimit osana Sähkö- ja teollisuusverkot -yksikköä. Pääset vaikuttamaan työlläsi erityisesti Oulun lähialueiden, mutta myös koko Suomessa, merkittävien kohteiden sähkösuunnitteluun. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä näkemään koko projektikaaren suunnittelusta toteutukseen asti.

Oulun Energia on 100 % suomalainen energia-alan edelläkävijä. He tarjoavat energiapalveluja ja puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi kodeille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Oulun Energia luo rohkeasti uusia innovaatioita niin energiantuotantoon, kiertotalouteen kuin älyliikenteeseen. Organisaation tavoitteena on 100 % hiilineutraalisuus omassa energiantuotannossa jo 2040-luvulla. Oulun Energian palveluksessa on lähes 400 energia-alan ammattilaista.

Oulun Energia Urakointi Oy on 2011 perustettu, Oulun Energia Oy:n 100 % omistama tytäryhtiö, jonka palveluksessa on 70 työntekijää. Urakointiyhtiö tarjoaa sähköverkkojen ja –laitteistojen kokonaisvaltaisia suunnittelu–, rakentamis– ja ylläpitopalveluita valtakunnallisesti. Lisätietoja yrityksestä: https://www.oulunenergia.fi/.

 

Pääasialliset tehtävät 

 • Monipuoliset sähkösuunnittelun tehtävät kuten sähkökuvien, piirikaavioiden ja layout-piirustusten piirtäminen sekä sähköinen mitoitus
 • Työskentelet sähkölaitteistojen käyttöönottamisen parissa tarkistaen, että laitteistot ja suojaominaisuudet toimivat
 • Pääosin työskentelet toimistolta käsin, mutta voit myös tarvittaessa vierailla teollisuuskohteissa paikan päällä

 

Odotamme sinulta 

 • Sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakoulututkintoa (AMK / DI)
 • AutoCAD- ja MS Office-osaamista  
 • Valmiutta työturvallisuusasioiden huomioimiseen
 • Innostunutta ja proaktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja

 

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä vahvaksi sähköalan asiantuntijaksi
 • Tilaisuuden kehittää taitojasi aidosti monipuolisten projektien ja työtehtävien parissa
 • Hyvän perehdytyksen ja ohjauksen työssä
 • Ison yhtiön edut ja kehitysmahdollisuudet myös eri yksiköiden välillä

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.07.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elokuun 2019 loppuun mennessä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.