(Poistunut julkaisusta)

Junior Sähkösuunnittelija laivojen ruoripotkureiden projekteihin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Etsimme vastavalmistunutta sähköalan insinööriä osaksi tiimiä, joka suunnittelee ja toteuttaa laivojen ruoripotkureita! Työssä pääset osallistumaan kansainvälisestikin tunnetun tuotteen suunnitteluun, motivoiva tiimi tukenasi. Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta, vaan asenne ja halu kehittyä ratkaisevat. Lue lisää tehtävästä ja hae pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana tiimiä, joka suunnittelee sekä toteuttaa laivoihin räätälöityjä ruoripotkureita. Kyseinen kansainvälisesti tunnettu tuote on vakio, mutta tiimissä suunnitellaan projektikohtaisesti tarvittavat muutokset ja tuotetta myös jonkin verran suunnitellaan uudelleen. Tehtävänäsi on huolehtia piirikaavioista sekä muista dokumenteista ja ohjelmista, jotta ne voidaan lähettää eteenpäin alihankkijoille, jotka sitten rakentavat dokumenttien pohjalta esimerkiksi sähkökaappeja ja kilpikuvia.

Olet päivittäin tekemisissä pääsuunnittelijoiden, projektipäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa, kuten esimerkiksi telakan henkilökunnan kanssa. Osallistut myös tuotteiden testauksiin ja käyttöönottoihin. Ympärilläsi on asiantunteva ja yhteen hiileen puhaltava tiimi sähkösuunnittelijoita ja mekaniikkasuunnittelijoita, joiden tukeen ja opastukseen voit luottaa. Tehtävä on loistava mahdollisuus nuorelle ammattilaiselle, joka kaipaa haasteita sekä motivoituu vaihtelevista työtehtävistä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on sähköalan korkeakoulututkinto, sekä mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta alalta. Työsi päätyökalu tulee olemaan Eplan, josta aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokemus kaikista CAD-työkaluista on eduksi. Lisäksi osaat tehdä laitteiden toimintakuvauksia sekä hallitset perus sähkökomponentit ja piirikaaviot. Tehtävässä kuitenkin asenne sekä halu oppia ratkaisevat! Työtä tehdään tiimeissä, joten toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sähköalan korkeakoulututkinto (AMK/DI)
* Ymmärrystä perus sähkökomponenteista sekä piirikaavioista
* Innokas asenne sekä halu oppia
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme myös, jos osaat käyttää CAD-työkaluja, kuten Eplania, ja sinulla on jo aiempaa kokemusta sähköalalta esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, esim. elokuun aikana
* Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen jatkosta voidaan keskustella
* Sijainti: Vuosaari, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta, ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää
Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.