(Poistunut julkaisusta)

Junior sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Vantaa
Comatec Oy (pääkaupunkiseutu)

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin rakentamaan kiskoliikenteen tulevaisuutta? Haluatko kehittyä sähkösuunnittelun tehtävissä ja kehittyä alalla huippuosaajaksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sähkösuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Insinööritoimisto Comatec Oy:lle Junior sähkösuunnittelijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Comatecille. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkosopimukselle.

Junior sähkösuunnittelijan tehtävässä pääset osallistumaan useisiin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnitteluprojekteihin. Tehtävänäsi on muun muassa suunnittella sähköisiä ratkaisuja rautateiden liikkuvan kaluston, esimerkiksi junien ja metrojen, käyttötarkoituksen muuttamiseen tai modernisointiin liittyen. Työtehtävä on hyvin monipuolinen, ja pääset suunnittelemaan esimerkiksi piirikaavioita. Tulet toimimaan myös tiiviisti yhteistyössä Comatecin asiakkaiden kanssa, minkä vuoksi yhteistyötaidot ovat tärkeät sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Pääasialliset tehtävät

 • Vaunurakenteiden sähkösuunnittelu ja modernisointi 
 • Tiivis yhteistyö Comatecin asiakkaiden kanssa
 • Ongelmien ratkaiseminen suunnittelutehtävissä

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta (DI tai Insinööri)
 • Ymmärrystä sähkötekniikasta ja piirikaaviosuunnittelusta
 • Kokemusta opintojen tai työn kautta CADS -ohjelmistosta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sähkösuunnittelusta
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden kehittyä sähkösuunnittelijana
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.