(Poistunut julkaisusta)

Junior sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Vantaa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Junior sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Vantaa

Kiinnostaisiko sinua päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin rakentamaan kiskoliikenteen tulevaisuutta? Haluatko oppia lisää sähkösuunnittelusta ja kehittyä ammattilaiseksi? Oletko työotteeltasi itsenäinen ja tarkka? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sähkösuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Insinööritoimisto Comatec Oy:lle, junior sähkösuunnittelijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Junior sähkösuunnittelijan tehtävässä suunnittelet sähköisiä ratkaisuja rautateiden liikkuvan kaluston (esimerkiksi junien ja metrojen) käyttötarkoituksen muuttamiseen tai modernisointiin liittyen. Suunnittelutyösi sisältää esimerkiksi piirikaavioiden suunnittelua. Työssä tarvitset hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä yhteistyötaitoja niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työskentelyotteesi on kärsivällinen, sillä suunnitelmia joudutaan toisinaan muuttamaan useitakin kertoja.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Vaunurakenteiden sähkösuunnittelu ja modernisointi 
 • Olet yhteydessä asiakkaisiin ja eri sidosryhmiin
 • Teet selvitystyötä

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta (DI/Insinööri)
 • Ymmärrystä sähkötekniikasta ja piirikaaviosuunnittelusta
 • Kokemusta opintojen tai työn kautta CADS -ohjelmistosta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sähkösuunnittelusta
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden kehittyä sähkösuunnittelijana
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.08.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.